Ölü Denizin Tek Restaurantı
Tiger Beach Bar, Restaurant & Lounge的点评
点评:Fethiye Ölüdeniz'in incisi olarak kabul edebileceğim Tiger Club ı keşfettiğim için çok mutluyum!
Öncelikle, sözlerin kifayetsiz kaldığı muhteşem manzarayla karşılaşıyorsunuz. Turkuaz renkteki deniz ve muhteşem doğa, sizi hemen büyülüyor. Bu atmosferde yemek yemek gerçekten bir zevk.
Menüdeki çeşitlilik beni şaşırttı. Hem deniz ürünleri sevenler hem de karada daha geleneksel tatlar arayanlar için bir şeyler var. Ben deniz ürünleri hayranı olduğum için, taze balıklar ve deniz mahsulleri mezelerinden oluşan bir ziyafet çektim ve hiçbir hayal kırıklığına uğramadım.
Ancak, bu deneyimi gerçekten özel kılan şey, işletme sahibi ve personelinin samimiyeti ve misafirperverliğiydi. Kendimi ailem gibi hissettim ve her ihtiyacımı anında karşıladılar.
Sonuç olarak, bu beach bar ve restoran, Fethiye Ölüdeniz'in sunduğu eşsiz güzelliklerle birleştiğinde adeta bir cennet köşesi gibi. Lezzetli yemekler, harika içecekler ve dostane hizmet için kesinlikle burayı ziyaret etmelisiniz. Tekrar gelmek için sabırsızlanıyorum!
翻译:我很高兴发现老虎俱乐部,我可以将其视为费特希耶厄鲁代尼兹的明珠!
首先,你会看到难以言喻的壮丽景色。碧绿的大海和壮丽的自然风光立刻让您着迷。在这样的氛围下用餐真是一种享受。
我对菜单上的多样性感到惊讶。对于海鲜爱好者和那些在陆地上寻找更传统口味的人来说,这里都会有一些东西。由于我是海鲜爱好者,所以我享用了新鲜的鱼和海鲜开胃菜,并没有失望。
然而,真正让这次经历变得特别的是业主及其员工的友好和热情好客。我感觉就像家人一样,他们立即满足了我的每一个需求。
因此,这家海滩酒吧和餐厅与费特希耶·厄吕代尼兹 (Fethiye Ölüdeniz) 的独特美景相结合,就像天堂的一角。您绝对应该来这个地方享受美味的食物、美味的饮料和友好的服务。我等不及要再来了!