点评:Akşam yemeği için Şevketi Bostanlı balık kavurma (Şunu da özellikle belirtmek isterim ki bu yemek menüde iki farklı yerde yer alan sözde mekanın sakin şehir Köyceğiz’e destek olduğu özel bir yemeği )siparişi verdim. Ancak yarım saat beklememin sonunda siparişimi sorduğumda şefin yemeği beğenmediği ve tekrar yaptığı bilgisi verildi. Bir saat sonunda ise şefin yine yemeği beğenmediği getirirlerse muhtemelen benim de beğenmeyeceğim söylendi ve siparişimi değiştirmem istendi. Nihayet 1 saat 15 dakikalık bir beklemenin sonunda levrek siparişimi yiyebildim ki porsiyon olarak çok küçüktü. Asla vitrinde sergilenen balıklar büyüklüğünde bir balık beklemeyin.
Yemeğin sonuna kadar umut ve sabır ile mekanın yaptığı bu hatayı yaşattığı bu mağduriyeti telafi edeceğini düşündüm ana yanılmış.
Ne şef gelip biz bu yemeğe özel yemeğimiz diyoruz ama kusura bakmayın yapamadık dedi, ne de bir meze bir yemek bir içecek , bir meyve ikramında bulunuldu.
Hesabı ödemek için kasaya gittiğimde tüm olanları anlattığımda ise kasadaki kişinin yaşanan hiç bir şeyden haberi bile olmadığını öğrenip zor şartlar altında yiyebildiğim her lokmanın kuruşu kuruşuna parasını ödedim. Yaşanan tüm olayları yazacağımı söylediğimde ise şikayet edebilirsiniz tabi ki cümlesinden başka bir şey de duyamadım.
Kısacası sözde canlı müziği ( 2-3 yıl önce mekana gelmiş şarkıcılar ile reklam yapıyorlar hala) ve konumunun güzel olmasının ekmeğini yiyen bu mekan kendini bölgede muadili yok sanıp size bu şekilde bir deneyim yaşatabilir.
Bilin istedim misafirleriniz ile gittiğiniz yerde yaşadığınız hayal kırıklığı ve mahcubiyet ile karnınızı doyurmak durumunda kalabilirsiniz.
翻译:晚餐时,我点了 Şevketi Bostanlı 烤鱼(我想指出的是,这是一道特色菜,在菜单上的两个不同位置都有特色,据说是为了支持安静的克伊杰伊兹市)。然而,等了半个小时后,当我点餐时,却被告知厨师不喜欢这里的食物,又做了一次。一个小时后,我被告知厨师仍然不喜欢这些食物,如果他们把它带回来,我可能也不会喜欢,并要求我更改订单。终于,经过1小时15分钟的等待,我终于吃到了我点的鲈鱼,份量很小。永远不要指望一条鱼有展示的鱼那么大。
我以为只要带着希望和耐心直到吃完饭,这个地方就能弥补它所犯的错误和它所造成的痛苦,但母亲错了。
厨师没有过来说:“我们称这顿饭为我们的特色菜,但很抱歉我们无法做到这一点。”也没有人提供开胃菜、正餐、饮料或水果。
当我去收银台结账并解释了所发生的一切时,我得知柜台的人根本不知道发生了什么事,所以我在困难的条件下每一分钱都能吃到每一口。 。当我说我会把发生的事情都写下来的时候,你可以抱怨,当然,我除了他的一句话之外什么也听不到。
简而言之,这个凭借其所谓的现场音乐(他们仍在与两三年前来过该场馆的歌手做广告)和其美丽的地理位置而蓬勃发展的场馆,可能会认为它在该地区没有同等的对手,并给予你这样的经历。
我只是想让你知道,无论你走到哪里,你都可能不得不用失望和尴尬来填饱肚子。