点评:Ik heb Plumbago Guesthouse in oktober bezocht voor 2 nachten. Dit was de 3e keer dat ik dit guesthouse bezocht. Eigenlijk zegt dit al genoeg. Aankomen bij deze guesthouse voelt al aan als thuiskomen. De warme ontvangst van Ilara, de prachtige kamers, het zeer lekkere eten, de relaxte sfeer, de service, ... woorden schieten eigenlijk te kort om mijn verblijf hier te omschrijven. 5 sterren is eigenlijk te weinig.
Ook goed nieuws is dat de guesthouse volgend jaar gaat verhuizen. Ilara heeft me de locatie laten zien (en al een gedeelte van de plannen meegedeeld) en het ziet er prachtig uit. De nieuwe locatie is volgens mij een toplocatie met nog meer mogelijkheden dan nu. Ook meer mogelijkheid tot activiteiten. De toekomst ziet er zeer goed uit. Het personeel verhuist mee dus de goede service blijft gegarandeerd.
翻译:我十月份在 Plumbago Guesthouse 住了 2 个晚上。这是我第三次来这家旅馆。其实这已经足够说明了。到达这家宾馆就已经有回家的感觉了。 Ilara 的热烈欢迎、漂亮的房间、美味的食物、轻松的氛围、服务......实际上用言语来形容我在这里的住宿都太短了。 5星其实太少了。
另外一个好消息是,宾馆将于明年搬迁。 Ilara 向我展示了位置(并且已经分享了一些计划),它看起来很漂亮。在我看来,新地点是一个顶级地点,比现在有更多的可能性。活动机会也多了。未来看起来非常美好。工作人员将与您一起移动,因此保证了良好的服务。