点评:Yenilenen yüzü ile Assos Hunters Hotel'de ilk defa yaz sezonu haricinde bir konaklama deneyimi yaşadım. Bu otele 2002 yılından beri yasları sürekli gelirim. Sakinlik arayan ve bunu yorulmadan yakalamak isteyen herkesin mutlaka konaklaması gereken bir yer Kadırga Koyu ve koyun en iyi otel işletmesi Hunters... Avcı ailesinin uzun yıllardır büyük bir titizlikle ve yatırım üzerine yatırım yaparak devam ettirdiği otelde 2024'e giriş Yılbaşı tatili yaptım. 2 gece hem dinlendim, hem temiz hava aldım, harika bir SPA hizmetini deneyimledim, harika dekore edilmiş restoranda birbirinden lezzetli mezeler ve yemekler yedim (açık büfe sabah kahvaltısı da cabası). Yılbaşı kutlaması olduğu için çok özenle seçilmiş canlı müzik ve sanatçılar eşliğinde uzun yıllardır yapmadığım bir yılbaşı partisi ile yeni yıla girdim. En çok da otelin bu yaz hizmete açılan yeni dekore edilmiş odaları ve peyzajını beğendim. Her şeyden önemlisi Türkiye'ye ve Kadırga Koyu'na yapılan bu yatırım için bir tatilsever olarak hepinize teşekkür ederim değerli işletmeci aile.
翻译:我第一次在夏季之外的阿索斯猎人酒店获得焕然一新的住宿体验。自 2002 年以来我就经常来这家酒店。 Kadırga Bay and Hunters,海湾里最好的酒店管理,是每个寻求宁静并希望抓住它而不感到疲倦的人的地方... 2024年我在这家酒店度过了新年假期,Avcı家族的酒店多年来经过精心维护和投资。休息了2晚,呼吸了新鲜空气,体验了美妙的SPA服务,在装修精美的餐厅吃了美味的开胃菜和餐点(更不用说开放式自助早餐了)。由于是除夕庆祝活动,我以一场多年未曾的新年晚会开始了新的一年,伴随着精心挑选的现场音乐和艺术家。最重要的是,我喜欢今年夏天开业的酒店新装修的客房和景观。最重要的是,作为一名度假爱好者,我要感谢你们所有人,亲爱的经营者家族,感谢你们对土耳其和卡迪尔加湾的投资。