点评:Herkese Merhaba; Çetin Emeçteki Dayı’nın yerine 10.08.22 tarihinde saat 18.00 sularında özel bir misafirimle gittik. Önce salatalar ve fındık lahmacun geldi. Fındık lahmacun önceden pişirilmiş hava sıcaklığı 30-32 derece olmasına rağmen soğuğa yakın ve kuruydu. Arkasından gelen 2 parça adana kebabın hem porsiyonu küçük hem de yağsız ve kuruydu. Adana kebaptan sonra 1 adet lavaş geldi. Arkasından garsonun elinde yere doğru sallaya sallaya getirdiği 2 şiş çöp şiş getirildi fazla pişirilmiş yağları yanmış, kurumuş ve ılık .( Bu arada biz isteyince 2. Lavaş getirildi.)Arkasından yine garsonun elinde sallaya sallaya getirdiği kurumuş üzerinde neredeyse hiç et olmayan 5 parça kuru kuzu kaburga. Garson gülmeyen mutsuz yüz ifadesiyle ciğer istermisiniz diye sordu doymadığımız ve ciğere de güvenemediğimiz için mecburen 1 adana daha söyledik oda aynı şekilde kuru geldi. En sonunda çay istedik, tepside 2 çay ayrı tabakta helva ve dondurma her ikisinin görüntüsü iyi değildi ve dokunmadık. Bu arada çayları getiren taşıdığı tepsiyi üzerine devirdi/döktü kolunu yaktı. Tesadüfen misafirim masada değildi yoksa çaylar onun üzerine dökülecekti neyse ki sandalyeye döküldü. Beyaz gömlekli garsonlar hiç oralı olmadı sadece sandalyeyi çekmekle yetindi! Yer ıslak haliyle oturmak istemediğimiz için masamızı biz değiştirdik nice sonra elinde paspasla çayı döken yeri sildi. (kameraları varsa 5 numaradan 6 ya geçtik)
440 TL. hesap ödedik. Oturduğumuz süre içerisinde garsonların yüzlerinde hiç tebessüm görmedik.440 TL. hesap ödedik. Bir daha gidermisin diye sorarsanız asla. Tavsiye etmem. Çok daha iyi kebap/yemek yenecek yerler olduğu kesin. Sevmediğiniz ve bir daha bir araya gelmeyi istemediğiniz birisi varsa gidilebilir. Bu haliyle Sadece oturup çay içilebilir. Bunun dışında ödeyeceğiniz paraya yazık.
翻译:大家好;我们于 22 年 8 月 10 日 18 点左右与一位特殊客人一起去了 Çetin Emeçteki 叔叔的住处。沙拉和榛子 lahmacun 排在第一位。榛子lahmacun是预先煮熟的,虽然气温是30-32度,但接近寒冷和干燥。之后出现的 2 块阿达纳烤肉串的部分很小,但又瘦又干。在 Adana kebab 之后,来了 1 个 lavash。之后,服务员将 2 串烤串拿来,将其向地面摇晃,煮过头的油被烧焦,变干并变热。肋骨。侍者板着脸,一脸不高兴,问你要不要肝。最后,我们要求在托盘上的两个单独盘子上放茶、酥糖和冰淇淋,两者都不好看,我们没有碰它们。与此同时,端茶的人打翻/倒了他端着的托盘,烫伤了他的手臂。巧合的是,我的客人不在餐桌旁,否则茶会洒在他身上,幸运的是洒在椅子上。穿白衬衫的服务员根本不在,直接拉椅子!我们不想坐在湿漉漉的地板上,就换了桌子,过了半天,他拿着拖把擦了擦地板。 (如果他们有摄像头,我们从 5 号到 6 号)
440 土耳其里拉。我们付了账。在我们坐着的这段时间里,我们没有看到服务员脸上有任何笑容。我们付了账。如果你问你是否会再去,永远不会。我不推荐。那里肯定有更好的烤肉串/吃的地方。如果有你不喜欢的人,不想再见到,你可以走。在这种状态下,你可以坐着喝茶。除此之外,你付出的钱是一种耻辱。