点评:Poprvé jsme byli v Ománu a procestovali jsem už několik zemí světa a můžu říct , že tato dovolená byla naše nejhezčí v životě. Nádherný hotel , překrásný palmový háj , jídlo bylo všude po celý den , pití také , všude čisto a počasí nádherný , každý den na slunci přes 50 ° C. Už od probuzení jsem se těšil až strávím zas další super den na tomto užasným místě , at' to bylo u oceánu nebo procházkami po nádherně čistý a upravený marině jak přes den tak večer nebo po areálu hotelu a okolí. Je to pro nás nezapomenutelný zážitek , že jsme se rozhodli se zase vrátit :-)
Prošli jsme několik restaurací a vždy jsme se dobře najedli - nejvíc jídlo mě chutnalo v restauraci Sindbad 5000. Sladkosti mě také moc chutnali - nejvíc z listového těsta s pistáciíí nahoře,to nemělo chybu :-)
Hned ráno jsme šli k oceánu jak na sportovní pláž nebo do laguny , místo pod slunečníky vždy bylo volné a i jsme si tam párkrát vzali snídani a vychutnávali jsme si ji tam dvojnásobně a ten pohled u snídaně na palmový háj , zpěv ptáčků , krásný hotel , pohled na oceán a okolí , tak byli nejlepší snídaně v životě! Jsou tu i vrány a často kradou lidem jídlo co nechají na talířku když odejdou a to mě bavilo pozorovat :-) Moc mě chutnali placky se sýrem v lagunový pláži který dělala paní (nevím její jméno) Byli luxusní a každý den jsem na ně chodil.
V září nás ještě čeká jedna dovolená u moře a pak hned : 4 prosince tohoto roku se vrátíme a rád bych kdyby to šlo mít zas stejný pokoj 419 , byli by jsme za to moc vděčný :-) Byl tam překrásný výhled. Už ted' se moc těšíme až tam strávíme několikadenní předvánoční dovolenou. Moc Vám všem děkujeme za nejkrásnější dovolenou - celému managementu a všem lidem co tam denně tvrdě pracují.
A nezapomente , za necelých 7 měsíců jsme nazpět :-) :-) :-) Tak zatím nashledanou :-)
翻译:这是我们第一次来阿曼,我们已经去过世界上几个国家,我可以说这次假期是我们一生中最美好的一次。一家漂亮的酒店,一片美丽的棕榈树林,全天都有食物和饮料供应,到处都很干净,天气也很好,每天的阳光都超过 50°C。从醒来起,我就期待着在这个神奇的地方度过另一个美好的一天,无论是在海边,还是在白天和晚上在干净整洁、维护良好的码头周围散步,或者在酒店场地和周围环境中散步。这对我们来说是一次难忘的经历,所以我们决定再次回来:-)
我们去了几家餐馆,每次都吃得很开心——我最喜欢辛巴达 5000 餐厅的食物。我也很喜欢甜食——主要是上面放有开心果的酥皮糕点,味道还不错:-)
我们一大早就去海边,要么去运动海滩,要么去泻湖。遮阳伞下总有一个空着的位置,我们甚至在那里吃过几次早餐,享受的程度加倍。棕榈树林的景色、鸟儿的歌唱、美丽的酒店、海景和周围的环境是我们一生中吃过的最好的早餐!这里还有乌鸦,它们经常偷走人们离开时留在盘子里的食物,我很喜欢看它们:-) 我真的很喜欢泻湖海滩上那位女士(我不知道她的名字)做的奶酪煎饼。他们非常豪华,我每天都会去。
我们九月份还会在海边度过一次假期,然后我们将于今年 12 月 4 日再次回来,我希望再次入住同一个 419 房间,我们将非常感激 :-) 那里的景色很美。我们已经开始期待在那里度过圣诞节前的几天假期了。非常感谢大家为我带来最美妙的假期——感谢全体管理人员和每天辛勤工作的所有人。
别忘了,我们将在不到 7 个月的时间内回来 :-) :-) :-) 所以,回头见 :-)