点评:Otelde 4 gün 5 gece konakladık. Arabamızla giriş yaptığımızdan itibaren kapıda karşılandık. Bavullarımız alındı resepsiyonda çok kibar ve çözüm odaklı davranıldı bize alternatif odalar gösterildi bu çok mükemmel bir davranıştı.
Odalar eski ve beklediğimiz konforda değildi biz aile odasında kaldık. Temizlik ve tedarik konularında da eksiklikler var.
Otelin konumu çam ağaçları altında denizin maviyle buluştuğu muhteşem bir doğası var.
Otelde en beğendiğim şeylerden biri personeldi gerçekten çok profesyonel ve guleryüzlü bir ekip otel yönetimini bu yüzden tebrik ediyorum beş yıldız.
Plajı öyle resimlerdeki gibi büyük değil maalesef şezlong sıkıntısı var misafirler saat 7 de havluları şezlonglarda bırakıyor otel yönetiminin bu konuyu çözmesi gerekli.
Bizim konakladığımız tarihte otel çok kalabalıktı ancak yeterli personel sayesinde hiçbir sorun yaşamadık.Yemekler çeşitli ve lezzetli snak bar kahvaltı ve akşam yemekleri oldukça iyidi. Özellikle plajda barlarda hizmet mükemmel ötesi diyebilirim.
Otelin animasyonu harika özellikle müzik gösterileri mükemmel bizim katıldığımız White parti çok kaliteli gece kluplerimde görebileceğiniz türdendi tam beş yıldızlı
Alakart restoranlar kişi başı 1500 lira ve çok iyi.
Kısacası oteli çok beğendim ama fiyat daha uygun olabilirdi gerçi biz erken rezervasyon almadık ondan olabilir.
翻译:我们在这家酒店住了四天五夜。从我们抵达的那一刻起,门口就有人热情接待。他们帮我们取了行李,接待人员非常有礼貌,并且积极主动地为我们安排了其他房间,这真是个贴心的举动。
房间有些老旧,不如我们预期的舒适,所以我们住的是家庭房。清洁度和用品方面也存在一些不足。
酒店坐落在壮丽的自然环境中,掩映在松树下,蔚蓝的海水与它交汇。
我最喜欢这家酒店的地方之一是他们的员工。他们真的是一支专业且友好的团队,所以我要祝贺酒店管理层给予我们五星好评。
海滩没有图片上显示的那么大。可惜的是,日光浴床不够用,客人早上7点就把毛巾留在日光浴床上了。酒店管理层需要解决这个问题。
我们入住期间酒店人很多,但幸好工作人员服务周到,我们并没有遇到任何问题。食物种类繁多,美味可口,小吃店的早餐和晚餐也相当不错。我尤其要说的是,海滩酒吧的服务简直无与伦比。
酒店的娱乐活动精彩纷呈,尤其是音乐表演。我们参加的白色派对是一次真正的五星级体验,就像你在任何一家高端夜总会都能体验到的那样。
点菜餐厅每位1500里拉,非常棒。