点评:Internette hayvan dostu otel ararken tesadüfen keşfettiğimiz harika bir aile işletmesi.
Ahmet Bey, eşi Medine Hanım, oğulları Batuhan, Erdem ve Efe ile tanışınca kendinizi otelde değil adeta evinizde hissedeceksiniz.
5 saatlik yolculuğumuzun sonunda vardığımızda, yorgunluk kahvesi ile karşılayınca zaten kalbimizi çaldılar :)
Çam ormanlarının içinde yer alan ve biri ağaç ev, diğerleri bungalov tipi odalardan oluşan tesiste tüm odalar aynı bahçede yer alıyor. Her odanın önünde kendi masa ve sandalyeleri bulunuyor. Bunun yanı sıra bahçede 3 tane çardak ve yüzme havuzu da mevcut.
Kahvaltınız ister masanızda, ister çardakta, isterseniz bahçenin ortasına kurulan masalarda servis ediliyor.
Arzu ettiğiniz takdirde ekstra olarak akşam yemeği de alabiliyorsunuz; ki bunun için bir menüleri mevcut.
Biz 2 akşam öyle yaptık. Medine Hanım’ın elinin çok lezzetli olduğunu da mutlaka belirtmeliyim.
Kendilerinin de bir kedi ve bir köpek ile tavuk, horoz ve civcivleri var.
Tavuk ailesi sürekli bahçede geziyor. Bu durum, böyle bir şeyi ilk kez gören ve deneyimleyen kedimizin çok hoşuna gitti. Horozun sabah 5’teki uyandırma servisi ücretsiz :)
İnlice plajı yürüyerek sadece 5-6 dakika. Kestirme yolu Batuhan size gösterir.
Plajda ilk göreceğiniz bölüm şemsiye ve şezlongsuz halk plajı bölümü. Az ilerisinde göreceğiniz, şemsiyeli ve şezlonglu bölüm Turizm Lisesi tarafından işletiliyor. 2 şezlong ve 1 şemsiye günlük 500 TL (2025 yazı fiyatını yazıyorum) Bu bölümün güzel bir kafesi de var.
Büyük oteller yerine küçük ve butik otelleri tercih edenler için Daidala Life’ı kesinlikle tavsiye ediyoruz. Eşim de ben de çok memnun kaldık.
“Sabah 5’te horoz sesiyle uyanamam; o ne be” demek yerine, “Sabah 5’te horoz sesiyle uyanmak mı? Ne güzel” diyenlerdenseniz kesinlikle gelmelisiniz :)
Zira kaçta uyanırsanız uyanın, oksijen sayesinde çok dinç kalkacağınızı göreceksiniz…
翻译:这家很棒的家庭经营酒店是我们在网上搜索宠物友好型酒店时偶然发现的。
我们吃了两晚晚餐。我还必须说,梅丁·哈尼姆做的菜非常美味。
他们家还有一只猫和一只狗,还有一只鸡、一只公鸡和几只小鸡。
鸡一家子经常在花园里漫步。我们的猫第一次看到和体验这样的场景,非常高兴。公鸡早上5点的叫醒服务是免费的:)
距离因利斯海滩(İnlice Beach)步行5-6分钟即可到达。Batuhan会带你走捷径。
你首先看到的海滩区域是公共海滩,没有遮阳伞和躺椅。稍远一点的地方有遮阳伞和躺椅,由旅游高中管理。两张躺椅和一把遮阳伞每天500土耳其里拉(我写的价格是2025年的价格)。这片区域还有一家不错的咖啡馆。
对于那些喜欢小型精品酒店而不是大型酒店的人来说,我们强烈推荐Daidala Life。我和妻子都非常满意。
如果你是那种会想“我怎么可能早上五点被公鸡叫醒?那是什么?”而不是“早上五点被公鸡叫醒?太棒了!”的人,那你一定要来。:)