点评:Ik en mijn partner hebben een geweldige dag gehad met Chiangmai elephant care. Het eerste op de planning was een bezoek aan de mok fa waterval. Adembenemende waterval waar we ons lekker konden verfrissen onder de waterval en de harde druk van het water op ons lichaam konden ervaren. Onze gids Ford gaf ons uitleg over de aanwezige fauna en flora en maakte mooie foto’s van ons. We hadden de kans om deze mooie plek op het gemak te ontdekken. De volgende stop was het raften. Dit was een coole ervaring aangezien we nog nooit geraft hadden. In de namiddag zijn we naar een organische boerderij gereden voor de elephant care. Eerst kregen we een lunch met fried Rice en lekker veel fruit en nadien mochten de een baby olifant eten geven en met haar gaan wandelen in de jungle. Tot slot gingen we in bad met de olifant en kregen we zelfs een kusje van haar. Alles bij elkaar topervaring! De manier van werken en de mensen op de boerderij zijn gewoon top! Een onvergetelijke ervaring!
翻译:我和我的伙伴在清迈大象护理中心度过了愉快的一天。行程中的第一件事就是参观莫花瀑布。令人叹为观止的瀑布,我们可以在瀑布下放松身心,体验水对身体的巨大压力。我们的导游福特向我们解释了这里的动植物,并为我们拍了美丽的照片。我们有机会轻松地发现这个美丽的地方。下一站是漂流。这是一次很酷的经历,因为我们以前从未漂流过。下午我们开车去一个有机农场照顾大象。首先我们吃了一顿有炒饭和很多水果的午餐,然后我们被允许喂养一头小象并和她一起去丛林散步。最后,我们和大象一起洗澡,还得到了她的一个吻。总而言之顶级体验!工作方式和农场里的人都很棒!一次难忘的经历!