点评:Tatilden beklentiniz nedir? Öncelikle bu sorunun yanıtı dan emin olmanız lazım.
Tertemiz bir deniz, denize sıfır büyük bir bahçe içerisinde bir tesis, yarım pansiyon konaklama imkanı, doyurucu kahvaltı ve çok çeşitli akşam yemeği, zengin seçenekli ve Bodrum'a göre uygun fiyatlı a la carte restaurant, canla başla çalışan, güler yüzlü personel, çocuk ve büyük havuzu benim için yeterli diyorsanız tam size göre bir otel.
Bazı tesislerde nefes alsanız ekstra derler ya burada öyle bir şey yok, otel sahipleri 3-5 TL nin pesinde koşmuyorlar. Her gün otelde restaurantda sizinle birlikteler zaten . Benim en hoşuma giden seylerden biri de bu, sizinle sıraya girip aynı yemekleri firma sahibi de alıyorsa güvenle o yemekleri yiyebilirsiniz mesela.
Kahvaltıda kullanılan paketli ürünlerin tamamı ülkenin en büyük firmaları, adı sanı duyulmadik ucuza kaçılmis hiç bır ürün yok.
Akşam yemeklerinde mutlaka 1 cesit ızgara 2 çeşit farklı protein mutlaka var. Yani balık sevmiyorsaniz tavuk, hindi gibi bir seçenek daima var.
Çalışanlar çok yardımsever.( Sahilden sorumli Ali favorimiz. )
Misafirlerin büyük çoğunluğu yıllardır burada konaklıyorlar. Tek başına konaklayan da çok aile olarak konaklayan da.
Benim daha önce de geldiğim mutlaka tekrar da geleceğim bir tesis.
翻译:你对假期有什么期待?首先,你需要确定这个问题的答案。
干净的大海,海边大花园里的设施,半食宿住宿,丰盛的早餐和种类繁多的晚餐,选择丰富的点菜餐厅,与博德鲁姆相比价格实惠,勤劳,微笑的工作人员,孩子和如果你说大游泳池对我来说足够了,那么这就是你的酒店。
在一些设施中,如果你呼吸,他们会说额外的,这里没有这样的东西,酒店老板不会追求 3-5 TL。他们每天都在酒店餐厅与您同在。这是我最喜欢的事情之一,如果公司的老板通过排队得到和你一样的饭菜,你就可以放心地吃那些饭菜。
早餐所用的包装产品都是国内大公司的,没有没有听说过的,没有便宜过的。
晚餐肯定有 1 种烤肉和 2 种不同类型的蛋白质。所以如果你不喜欢鱼,总有鸡肉或火鸡之类的选择。
工作人员非常乐于助人。(我们最喜欢负责海滩的 Ali。)
大多数客人多年来一直住在这里。单人或多家庭住宿。