点评:Een Armeens restaurant dat een ware culinaire reis biedt door de rijke smaken van de Armeense keuken.
Bij binnenkomst bij Yerevan Pandok voelde ik mij meteen goed door de gezellige sfeer en de mooie muziek op de achtergrond. Het restaurant heeft een charmante inrichting die doet denken aan een traditioneel Armeens huis, compleet met sfeervolle verlichting en authentieke decoraties.
Het eten was zeer goed. De versheid van de ingrediënten en de complexiteit van de smaken waren indrukwekkend.
Als hoofdgerecht koos ik voor de gegrilde vis, geserveerd met lavash en verse groenten salade. Het was sappig en mals, perfect bereid en op smaak gebracht met heerlijke kruiden. De lavash was versgebakken en voegde een authentiek accent toe aan het gerecht.
Het hoogtepunt van mijn diner was de kennismaking met de eigenaar die kwam mij welkom heten en vertelde over het ontstaan van het restaurant. Wat de service betreft, was het personeel uiterst vriendelijk en attent.
Yerevan Pandok is een must-visit voor de liefhebbers van de Armeense keuken en voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke culinaire ervaring in Jurmala. De combinatie van uitstekend eten, gastvrije service en een charmante ambiance maakt dit restaurant tot een van mijn favoriete eetgelegenheden. Ik kijk ernaar uit om snel weer terug te keren naar Yerevan Pandok voor meer heerlijke gerechten.
翻译:一家亚美尼亚餐厅,提供真正的亚美尼亚美食美食之旅。
进入埃里温潘多克后,我立刻感觉很好,因为这里舒适的氛围和优美的背景音乐。餐厅拥有迷人的内饰,让人想起传统的亚美尼亚房屋,配有大气的灯光和正宗的装饰。
食物是非常好的。食材的新鲜度和口味的复杂性令人印象深刻。
作为主菜,我选择了烤鱼,配上熔岩和新鲜蔬菜沙拉。它多汁又嫩,经过精心准备,并用美味的香料调味。熔岩是新鲜出炉的,给这道菜增添了正宗的味道。
我晚餐的亮点是见到了店主,他来欢迎我并告诉我这家餐厅的起源。至于服务,工作人员非常友好和周到。
埃里温潘多克 (Yerevan Pandok) 是亚美尼亚美食爱好者和任何在尤尔马拉寻找难忘美食体验的人的必去之地。美味的食物、热情的服务和迷人的氛围相结合,使这家餐厅成为我最喜欢的就餐场所之一。我期待很快再次回到埃里温潘多克,品尝更多美味佳肴。