点评:Tento “hotel”, ak sa to dá takto nazvať, má od luxury asi tak ďaleko, ako Fabia od Rolls Royceu. Hotel nie je wellness v žiadnom prípade ako klamlivo uvádzajú na stránke. Nedisponujú žiadnym relevantným bazénom či SPA. Župany na izbe žiadne. Bazén odporučili vedľa v hoteli za poplatok. Svoj “romantický” pobyt sme ukončili hňeď po prvej noci, keď sme sa zobudili so štipancami od hmyzu, ktorý sa nachádzal v posteľnom prádle. Samozrejme toto bola už iba čerešnička na torte a predchádzali tomu ďalšie nemilé náležitosti. Náš pobyt bol zakončený neuznanou reklamáciou a osočovaním nás ako klientov “skúsenou podnikateľkou” a to ústne vyhrážkami aj následne klamlivým emailom so známkami trestného činu ohovárania. Škoda že sme si tiež tieto recenzie neprečítali skôr. Ušetrili by sme si cestu, peniaze a skazený víkend. Hotel absolútne neodporúčame, vyhodené eurá.
翻译:这家“酒店”(如果你可以这样称呼它的话)与奢华相差无几,就像劳斯莱斯的 Fabia 一样。该酒店无论如何都不是一个健康中心,正如他们在网站上错误地声明的那样。他们没有任何相关的泳池或SPA。房间里没有浴袍。他们推荐了酒店隔壁的收费游泳池。第一天晚上之后我们就结束了我们的“浪漫”住宿,当我们醒来时发现床单上有昆虫叮咬。当然,这只是锦上添花,在此之前还有其他不愉快的细节。我们的住宿因未得到承认的投诉和一位“经验丰富的女商人”对我们作为客户的诽谤而结束,这位“经验丰富的女商人”对我们进行了口头威胁,随后又发送了一封带有刑事诽谤迹象的欺骗性电子邮件。很遗憾我们没有早点阅读这些评论。我们可以节省一次旅行、金钱和一个毁掉的周末。我们绝对不推荐这家酒店,浪费欧元。