点评:Jediná výhoda tohto hotela je jeho lokalita v centre mesta. Najnepríjemnejšou skúsenosťou bol plesnivý chlieb na raňajkách v hotelovej reštaurácii. Plesnivý chlieb, ktorý som si naložila na tanier som okamžite odovzdala obsluhe. Čašník ho bez ospravedlnenia vzal no zvyšný chleba počas celej mojej návštevy reštaurácie nešiel skontrolovať a odstrániť z ponuky. Výber raňajok je veľmi úzky, džúsy sú zriedené tak, že z nich zostala len farebná voda a ani omeleta nebola chutná. Izba bola veľmi malá, v kúpelni svietilo len červené infra svetlo a teda upraviť sa, namaľovať sa bolo priam nemožné. Čistota taktiež nebola na vysokej úrovni. Umyvadlo bolo na viacerých miestach špinavé. Výťah fungoval len jeden, čo na malý počet hostí v čase našej návštevy nebol až tak veľký problém, no pri zaplnení hotela by to bol ďalší problém. Avšak jeden funkčný výťah na obrazovke písal rôzne nereálne poschodia a tak ste nikdy nevideli ani kde sa nachádzate. Tento hotel neodporúčam.
翻译:这家酒店唯一的优势是它位于市中心。最不愉快的体验是酒店餐厅的早餐面包发霉了。我立刻把放在盘子里的发霉的面包递给了服务员。服务员没有道歉地接受了它,但在我整个访问餐厅期间,剩余的面包没有去检查并将其从菜单中删除。早餐的选择非常有限,果汁被稀释,只剩下有色水,煎蛋卷也不好吃。房间很小,卫生间只有红色红外线灯,根本没法梳妆打扮。清洁度也不是很高。水槽有几个地方很脏。只有一部电梯可以使用,这对于我们访问时的少数客人来说不是什么大问题,但如果酒店已满,这将是另一个问题。然而,屏幕上一部正在运行的电梯正在书写不同的虚幻楼层,所以你甚至看不到自己身在何处。我不推荐这家酒店。