点评:Den lækreste top suite, alt er nyt fra august 2024.
Det tage ca. 20 minutter at gå op til gågaden, hvor der er fyldt med restauranter og natteliv, men du har har også et par restauranter/spisesteder lige omkring hotellet, så det er ikke nødvendigt.
To toilletter, det ene med brus. Masser af tryk på vand.
Stor altan, med gode møbler. Tykke lækre mørklægnings gardiner.
Te køkken med køl og fryser og kombi mikro-ovn. Der kunne godt være en saks, brødkniv - altså lidt mere service, men vi klarede os fint.
Nespresso maskine med kapsler, te osv.
Stort spisebord og lækker flyder sofa, som der ifølge receptionisten, kan laves om til sovesofa også.
Store TV, hvor du kan koble dine egne streamingtjenester til.
Lyset er smart og det er lidt en udfordring. AC larmer en del, men det virker upåklageligt.
Der er elektriske myggenet og de virker, især hvis du er der i sæson for balaton myggene (som ikke stikker).
Rengøring foregår sent efter kl. 14, hvilket er irriterende hvis man vil holde siesta.
Der var ikke helt rent, men de vil gerne levere servicen og forsøger at være imødekommende.
Pool området er småt, men lækkert. Det var blandet om der var fyldt, da hotellet ligger direkte ud til vandet.
Der var en lille bar ved poolen, liggestole, toiletter.
Der var ikke strygejern i suiten, så der er man afhængig af planlægning.
Morgenmad er inkluderet, men spiseområdet var småt, så de tilbyder at bringe morgenmaden op, så du kan nyde den i ro og mag evt på den store terrasse/altan.
Du kan vælge mellem kold eller varm. Det ville være dejligt, hvis man kunne krydse af, hvad man ønskede mere detaljeret, da det blev lidt enten eller.
Vi vil helt klart anbefale stedet og gerne komme tilbage. Vi nød at være lidt udenfor byen hvor der var ro på trods af at vi lå ud til vejen, det var hyggeligt og grønt og vi kunne stadig ane vandet og den smukke solnedgang.
Vi elskede, at være der. En super luksus suite, dog manglede der skabsplads til ens tøj.
翻译:最精致的顶级套房,所有设施从2024年8月起全新装修。
步行约20分钟即可到达步行街,那里遍布餐厅和夜生活场所,但酒店周围也有一些餐厅/餐饮场所,所以无需步行。