点评:Byliśmy we dwójkę 16-09-2023 w/w lokalu i będąc szczerym to obsługa super. Mila Pani, piwko doradziła które wziąć, wytłumaczyła kwestie zapiekanek.
Co do jedzenia......zamowilismy dwie zapiekanki chłopskie (najdroższe hehe) i ludzie, którzy to polecają chyba nie jedli naprawdę smacznych zapiekanek. Bazą to chyba są zapiekanki te z biedronki z cebulą i pieczarkami. Po za tym dołożona świeża cebulka, ogórek kiszony i kiełbasa, ale jakości mizernej. W dodatku podane na tekturce jak na jakimś dworcu. Zero serwetek, talerza. Nic.
Co do klimatu. Przy ruchliwej ulicy. Totalnie obojętne miejsce mimo włoskiej muzyki lecącej w barze.
Jednym zdaniem? Na pewno nie polecam zapiekanek. I niech nikogo nie zmyli napis przy wejściu "zapiekanki na 1000 sposobów". Oczywiście paragonu nie dostaliśmy, a płatność tylko gotówką. W gratisie za to oboje mieliśmy rewolucja jelitowe po owych zapiekankach
翻译:2023年9月16日,我们两个人去了上述地方,说实话,服务很棒。好女士,建议我们买哪种啤酒,并解释了砂锅问题。
至于食物……我们点了两份农家砂锅菜(最贵的呵呵),推荐的人可能还没有吃过真正好吃的砂锅菜。底料可能是瓢虫砂锅配洋葱和蘑菇。我还加了新鲜洋葱、腌黄瓜和香肠,但质量很差。而且,它像在火车站一样用纸板提供。没有餐巾,没有盘子。没有什么。
至于气候。在一条繁忙的街道上。尽管酒吧里播放着意大利音乐,但这个地方却完全冷漠。
一言以蔽之?我绝对不推荐砂锅。不要被入口处的铭文所迷惑:“1000 种烤砂锅菜的方法”。当然,我们没有收到收据,只能用现金付款。作为一份免费礼物,我们在吃完这些砂锅菜后都经历了一场肠道革命