点评:Szczerze moja noga już tam nigdy nie stanie!
Byłem tam przez przypadek wraz z przyjaciółmi z Mołdawii.Oni byli ubrani skromnie ale schludnie,ja w dresie.Pani zza baru spojrzała na przyjaciół z pogarda i obawa czy mamy jak zapłacić .Koledzy zamówili rum,ja natomiast kawe expresso ,zupę pomidorowa i makaron z mięsem mielonym.Pomijam fakt że podano mi wszystko na raz a koledzy czekali na kieliszki rumu około 20min i podano je dopiero po mojej uwadze.Pani barmanka uzasadniła owe czekanie tym ze leci według zleceń ,tak jak by był problem nalać do kieliszków rum i szybko podać .Może po owy trunek musieli biec do żabki obok:)
Wracając do mojego posiłku zabrałem się za makaron penne i zdziwiłem się gdy okazało się ze makaron twardy strasznie ,nie dało się go jeść .Poprosiłem kelnera a on poprosił właściciela który owa strawę zaniósł na kuchnie.Przyszedł po minucie i stwierdził jednogłośnie iż makaron jest ok i jeśli sobie życzę mogą odcedzić makaron ten sam od mięsa z mojego talerza i dogotować bo o zwrocie pieniędzy lub podania nowej przygotowanej potrawy mogłem zapomnieć .Nie pisał bym tej opinii gdyby nie była to prawda .Pewnie zgubi się ona wśród sztucznych dobrych opinii ale może ktoś da mi wiarę ze w tej restauracji liczy się kasa!
翻译:老实说,我再也不会踏足那里了!
我和摩尔多瓦的朋友一起去的。他们穿着朴素但整齐,我穿着运动服。酒吧后面的女士轻蔑地看着朋友,害怕我们付不起钱。我的朋友点了朗姆酒,而我点了浓缩咖啡、番茄汤和肉末意大利面。我不介意我被立即送上所有东西,而我的同事们等了大约 20 分钟的朗姆酒杯,他们是在我注意后才送来的。也许他们不得不跑到隔壁的青蛙那里喝那杯酒:)
回到我的饭点,我开始吃通心粉,结果发现意大利面非常硬,无法吃,我很惊讶。我问服务员,他问把食物带到厨房的老板。如果我希望,他们可以从我盘子里的肉中取出相同的意大利面并煮熟,因为我可以忘记退还钱或提供新的准备菜。如果不是真的,我不会写这个意见。它可能会丢失在人为的好意见中,但也许有人会给我 我相信这家餐厅的钱很重要!