点评:Razem z mężem i synkiem byliśmy gośćmi hotelu w drugiej połowie sierpnia. Na samym przyjeździe złe wrażenie zrobił na nas parking. Nie dość, że płatny 50 zł za godzinę, to jeszcze tragicznie mały, bez gwarancji miejsca. Hotel powinien zawrzeć tą informację przy wyborze pakietu wakacyjnego w usługach dodatkowo płatnych. Większość ocen na stronie takiej jak ta i booking, zaniża wam właśnie brak tej informacji. Z minusów to pogłos w tv na polskich stacjach, brak kawy do obiadokolacji, nieaktywna część atrakcji (kręgielnia). Dodatkowo przydałoby się zainwestować w szkolenia dla kucharzy. Jedzie jest dobre, ale wieczorki tematyczne to jakaś pomyłka....a jesteśmy nad morzem i serio można wykombinować dużo dań np. meksykańskich...tacosy z rybą/krewetką, quesadille i tostadas dla dzieci, ceviche itp. I wtedy mamy prawdziwy wieczór tematyczny. Złe wrażenie zrobiło też to, że w umowie miał być upominek dla dziecka, o którym recepcja zapomniała (chociaż widzieliśmy, że inne dzieci je dostawały). No i przydałby się jakiś nadzór w sali zabaw, żeby starsze dzieci nie tratowały młodszych podczas zabawy. Minusem też są drinki w lobby barze. Za tą cenę przydałoby się przeszkolić barmanów. Jeśli chodzi o plusy, wielką zaletą hotelu jest bliskość pięknej, szerokiej plaży. Dostępne ręczniki, leżaki i parasole. Beach bar na plaży. Wyremontowana część hotelu wygląda świetnie i jest bardzo funkcjonalna. Pokojówki są przemiłe. Jedzenie dobre. Można wybrać coś dla siebie. Basen jest duży i dostępny przez większą część dnia i wieczoru, co jest po prostu rewelacyjne. W hotelu jest olbrzymia sala zabaw dla dzieci, animacje, kino. Do pokoju można zamówić, całkiem zacny, room service. Fajnym (niespotykanym) pomysłem byłoby danie do pokoi małych suszarek, na których można by powiesić ręczniki po plaży. Wiem, że raczej nikt tego nie praktykuje...ale patrząc na wywieszone na barierkach ręczniki (które często ześlizgiwały się na podłogę) byłoby to bardzo fajnym pomysłem. W dodatku odgraciłby krzesełka i stolik tarasowy, które bywały alternatywną suszarką. W każdym razie, część pięciogwiazdkowa bez zarzutu. Czekamy na nową restaurację. Ogólnie polecamy wakacje w tym hotelu.
翻译:8 月下旬,我们与丈夫和儿子一起入住酒店。抵达后,停车场给我们留下了不好的印象。它不仅每小时支付 50 波兰兹罗提,而且小得可怜,而且不能保证有位置。在额外付费服务中选择度假套餐时,酒店应包括此信息。像这样的网站上的大多数评级和预订都低估了这些信息的缺乏。缺点是波兰电台的电视回响,晚餐没有咖啡,景点的不活跃部分(保龄球馆)。此外,投资于厨师培训也是有益的。去是好的,但主题之夜是错误的......我们在海边,你可以认真地组合很多菜肴,例如墨西哥......鱼/虾炸玉米饼,油炸玉米粉饼和儿童炸玉米饼,酸橘汁腌鱼等。然后我们有一个真正的晚间主题。这也给人留下了不好的印象,因为合同本应包括一份给孩子的礼物,接待处忘记了这一点(尽管我们看到其他孩子也收到了)。此外,在游戏室进行一些监督会很有用,这样大一点的孩子在玩耍时就不会踩到小一点的孩子。缺点也是大堂酒吧的饮料。对于价格,培训调酒师会很好。至于优点,酒店的最大优势是靠近美丽而宽阔的海滩。提供毛巾、日光浴床和遮阳伞。海滩上的海滩酒吧。酒店翻新后的部分看起来很棒,而且非常实用。女仆很可爱。食物很好。你可以为自己选择一些东西。游泳池很大,白天和晚上的大部分时间都可以使用,这真是太棒了。酒店有一个巨大的儿童游戏室、动画和电影院。您可以订购非常体面的客房服务到您的房间。一个不错的(不寻常的)想法是为房间提供小型烘干机,您可以在海滩后将毛巾挂在上面。我知道没有人实践它...但是看看挂在栏杆上的毛巾(经常滑到地板上)这将是一个非常好的主意。此外,他还会搬走椅子和露台桌子,这些桌子曾经是替代的晾衣架。总之,五星级的部分是完美的。我们期待着一家新餐厅。总的来说,我们推荐在这家酒店度假。