点评:Hotel Marttel bych znovu navštívil až po jeho generální rekonstrukci. Aktuálně na mne působí spíše jako ubytovna pro fanoušky fotbalu, který s hotelem přímo sousedí. Po vstupu neleznete recepci s nepříliš skušeným personálem. Když už se Vám podaří ubytovat, tak Vás na chodbách hotelu čeká závan desinfekce a poměrně neutěšený stav pokojů. Na našem poměrně malém pokoji 206 mne zaujal zejména rozbitý sprchový kout, jehož dveře byly nahrazeny plachtou, která již evidentně něco zažila a to nejlevnější záchodové prkénko. Abych však nebyl jen negativní - opravdu pohodlné matrace, na kterých se velmi dobře spí a velmi dobrá dostupnost do centra KV - cca 10-15 minut volnější chůzí. Před hotelem je spousta parkovacího místa a pokud chcete zábavu, tak hned vedle hotelu je bowling. Co se týká snídaní - opravdu dobré křupavé a čerstvé pečivo. Vše ostatní vč. džusu z automatu standardní průměr.
翻译:只有在全面翻新后我才会再次访问马特尔酒店。目前,在我看来,它更像是一家足球迷宿舍,与酒店直接相邻。进去后,你不会发现接待处的工作人员经验不是很丰富。当你办理入住的时候,迎接你的是酒店走廊里一股消毒的味道,房间里的情况相当荒凉。在我们相对较小的206房间里,我对那个坏掉的淋浴间特别感兴趣,它的门被一块明显经历过什么的床单和最便宜的马桶座圈所取代。然而,所以我不仅是消极的 - 非常舒适的床垫,可以睡得很好,而且到 KV 中心的交通也很方便 - 大约需要 10-15 分钟的悠闲步行。酒店前面有充足的停车位,如果您想娱乐,酒店旁边就有一个保龄球馆。至于早餐——非常美味的脆皮新鲜糕点。其他一切包括。来自标准直径机器的果汁。