点评:Nyitás előtt negyed órával már ott voltam, mert egy nagyobb társaságnak kellett pizzát vinnem. Nem hogy nem jelezték, hogy kinyitottak, hanem elém vágott néhány vendég, akik a már megrendelt pizzáért mentek. Ezután felvették a rendelésem, 5 pizza volt, amiből 3-mat sikerült jól elkészíteni, a másik kettőt másmilyenre csinálták. Mondták, hogy azonnal kezdik is. Kb 10 perc alatt tele lett a hely, és szó szerint mindenkit előre vettek, kb 20 embert már kiszolgáltak (!), mire én is sorra kerültem. 35-40 perc után kaptam meg a 3 perc alatt megsülő pizzákat. Mikor megkérdeztem kb 20 perc után, hogy elfelejtettek-e, nyafogva közölték, hogy itt ez a szokás, előbb azokat szolgálják ki, akik leülnek. Ez persze nincs kiírva sehol. Életemben ilyen bunkó viselkedést nem tapasztaltam., soha többé a közelébe se megyünk ennek a helynek. 4-5 pincérnő fecsegett, mint akik egy buliban vannak, ügyet se vetettek a vendégekre, poénkodtak egymással, meg kellett várni, míg elmeséli egyik a másik a kis történetét. Rettenetes.
翻译:我在开门前一刻钟就到了,因为我要给一大群人带披萨。他们不是没有宣布开门,而是有些客人冲到我前面,去拿他们已经点的披萨。然后他们接了我的订单,一共有 5 个披萨,其中 3 个烤得很好,另外两个烤得不一样。他们说马上就开始。大约 10 分钟后,店里就坐满了,他们真的提前把所有人都接走了,在我之前,大约已经有 20 个人吃过了 (!)。35-40 分钟后,我拿到了只需 3 分钟就能烤好的披萨。大约 20 分钟后,当我问他们是否忘记了,他们抱怨说这是这里的习俗,他们为先坐下的人服务。当然,这里没有明文规定。我这辈子从未见过如此混蛋的行为。我们再也不会靠近这家店了。四五个女服务员像在派对上一样聊天,根本不理会客人,只是互相开玩笑,你得等着每个人讲完自己的故事。真是糟透了。