点评:Το μαγαζί βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο πριν την κεντρική πλατεία της Άμφισσας. Είναι ένα διατηρητέο κτίριο που έχει ανακαινιστεί. Έχει σχετικά μικρή σάλα με λίγα τραπέζια. Όταν έχει καλό καιρό βγάζει λίγα τραπεζάκια έξω με αδιάφορη θέα. Κάτσαμε για μεσημέρι 4 άτομα για φαγητό στον εσωτερικό χώρο . Ο σερβιτόρος ήρθε για παραγγελία μετά από 25 λεπτά. Πήρε την παραγγελία μας , δύο πατάτες , μια τυροκαυτερή, ένα τηγανόψωμο, ένα χωριάτικο λουκάνικο ,μισό κιλό κρασί ροζέ και 1 kg αρνίσια παιδάκια και σε αυτό το σημείο ξεκινάει ο γολγοθάς του στομαχιού μας. 20 λεπτά μετά την παραγγελία έφεραν το κρασί, ακολούθησαν 25 λεπτά για το τηγανόψωμο, άλλα 20 λεπτά για τις δύο πατάτες με την τυροκαυτερή και το λουκάνικο και τέλος άλλα 30 λεπτά για τα παιδάκια. Στο μαγαζί αυτό λοιπόν τρως με δόσεις και σύμφωνα με τον δικό τους διαθέσιμο χρόνο. Που να παραγγέλναμε περισσότερα . Σε ότι αφορά τις γεύσεις ήταν οκ εκτός από τα παιδάκια. Μας τα έφεραν χοντροκομμένα και διαλυμένα, δεν τα συνιστώ βρίσκεις πολύ καλύτερη ποιότητα στις γύρω περιοχές. Το χωριάτικο λουκάνικο αδιάφορο ως γεύση. Για Άμφισσα θα περίμενα κρέατα Α’ διαλογής και κοπής. Τέλος σε ότι αφορά τον λογαριασμό, πήραμε απόδειξη 58 €. Δεν θα ξαναπάμε !
翻译:这家商店位于 Amfissa 主广场前的主要街道上。这是一座经过翻新的受保护建筑。它有一个相对较小的大厅,只有几张桌子。天气好的时候,他在外面摆了几张桌子,景色很淡。我们坐下来吃午饭,4个人在里面吃饭。 25分钟后服务员过来点菜。他接了我们的订单,两个土豆、一个芝士汉堡、一个炸面包、一根乡村香肠、半公斤桃红葡萄酒和 1 公斤小羊羔,此时我们的胃开始受到伤害。点菜后 20 分钟,他们上来了酒,然后是 25 分钟的炸面包,另外 20 分钟是两个土豆配奶酪和香肠,最后又是 30 分钟给孩子们。所以在这家店你可以根据自己的空闲时间分份吃。我们在哪里可以订购更多?就口味而言,除了孩子们,还可以。它们被带到我们这里时粗糙且破损,我不推荐它们,您可以在周边地区找到质量更好的东西。村里的香肠味道淡淡的。对于 Amfissa,我期待一流的肉类和切块。最后,关于账单,我们收到了一张 58 欧元的收据。我们不会再去了!