点评:Jeg var på frokost besøg hos Elmely Kro den. 03.05.2024 og det var en fantastisk oplevelse.
Den oprindelige eneste ejer der har haft succes der ude i nyere tid.
Vi får en god dansk platte i 2 serveringer. det er tydeligt at se at alt maden er 100% hjemmelavede og meget veltilberedt. Vi starter med en lækker modnet sild, helt fantastisk smag og tilbehør til. ud over dette får du en lækker skaldyrsalat med et lille spark i. og dertil også en friskpaneret fiskefilet. perfekte mængder til 2 yngre flotte herre.
2 servering er det Lune. lækre kalvemedaljoner perfekt tilberedt, med blødeløg og skysauce. en klassiker på sådan en dansk servering. dertil er der også lun leverpostej med bacon. som bare er helt tydeligt at den er hjemmelavede. smagte pragtfuldt.
Maden blev serveret af selveste restaurantchefen selv. imødekommende og smilende, og meget veltunede til sådan et på friske unge herre som jeg ser mig selv og min gæst som. meget dygtig tjener. Tjeneren var meget god til at tune ind på om vi var klar til flere serveringer eller mere at drikke. uden at vi følte os overvåget.
Absolut et besøg værd. plus Elmely kros dejlige atmosfære og hyggelige omgivelser. og musik der var tilpasset en frisk frokost.
Besøg dem de er det værd.
翻译:午餐时我拜访了 Elmely Kro。 2024 年 5 月 3 日,这是一次美妙的体验。
最初的唯一所有者最近取得了成功。
我们点了一份美味的丹麦菜,分两份。很明显,所有的食物都是 100% 自制的,并且准备得非常充分。我们从美味的成熟鲱鱼开始,绝对美妙的味道和配件。除此之外,您还可以享用美味的海鲜沙拉和新鲜的面包屑鱼片。非常适合 2 个年轻英俊的男人。
2 份 这是月饼。美味的小牛肉片煮熟得恰到好处,配上软洋葱和云酱。丹麦菜的经典之作。还有热肝酱配培根。很明显它是自制的。味道好极了。
食物是由餐厅经理亲自提供的。热情而微笑,非常适合我自己和我的客人所看到的这样一位新鲜的年轻绅士。非常熟练的服务员。服务员非常善于了解我们是否准备好要更多的份量或更多的饮料。我们不会感到被监视。
绝对值得一游。再加上Elmely kro 可爱的氛围和舒适的环境。和适合新鲜午餐的音乐。
拜访他们,他们是值得的。