点评:Na twee jaar nog maar eens bezocht…nog steeds hetzelfde behalve dat het personeel weer eens een vernieuwing heeft ondergaan wat helaas het eten niet ten goede komt. Niet echt warm en kroketjes niet doorbakken/gaar. Van de 95-100graden sauna kon je al vroeg in de avond geen gebruik meer maken. Vanwege het ” noodweer” eerder naar huis. Dan blijkt een vuilcontainer die niet was vastgezet tegen onze auto te zijn aangerold. De eigenaren waren helaas telefonisch niet bereikbaar terwijl ook een groot gedeelte van de sauna dakafwerking los was gekomen. Foto’s gemaakt en meerdere keren melding op de website gemaakt. In plaats van verantwoording te nemen zijn mijn meldingen door sauna Goos zonder enige reactie verwijderd. Schandalig dat zulke lui een dergelijk complex mogen leiden!! Gelukkig ben ik voor vergoeding van de schade niet op zulk associaal gedrag aangewezen. In hun schoenen staande? Ik zou mij diep heel diep schamen.
翻译:两年后再次访问……仍然是一样的,除了工作人员已经更新,不幸的是这对食物没有好处。不是很热,炸丸子没有煮熟。您不能再在傍晚使用 95-100 度的桑拿浴室。因为“恶劣天气”提前回家。后来发现一个没有固定好的垃圾箱向我们的车撞了过来。不幸的是,无法通过电话联系到业主,而桑拿屋顶的大部分饰面已经松动。网站上多次拍摄和报道的照片。 sauna Goos 没有承担责任,我的报告没有得到任何回应就被删除了。很遗憾,允许这样的人运行如此复杂的系统!幸运的是,我并不依赖于这种反社会行为来获得损害赔偿。站在他们的角度?我会深感惭愧。