点评:Min mand og jeg besøgte Sandvad Kro den 8 september 2023 for første gang. Vi blev rigtig godt modtaget af personalet i receptionen.
Min mand og jeg startede med en rejecocktail til forret og de var rigtig flot sat op og den var rigtig lækker med frisk bagt brød og smør til.
Til hovedret fik vi begge en Steak af oksefilet på 180 g. De var virkelig godt stegte og lige som vi ønskede de skulle steges. Virkelig godt gennemført arbejde.
Vi var så mætte at vi ikke kunne spise noget dessert men valgte så at afslutte aftenen med en kop kaffe. Det var bare den bedste kaffe vi har fået i lang tid og den smagte himmelsk. Vi kan ikke mindes på noget tidpunkt at vi har fået en kop kaffe der smagte så godt og så var den helt frisk og lavet af ny kværnet hele bønner fra BKI kaffe.
Det var hele køreturen værd og det bliver ikke sidste gang vi besøger denne kro også kun hvis vi bare vil have en kop rigtig god kaffe når vi er på disse kanter.
翻译:我和丈夫于 2023 年 9 月 8 日首次访问 Sandvad Kro。我们受到接待处工作人员的热烈欢迎。
我和我丈夫先点了一杯大虾鸡尾酒作为开胃菜,它们的摆设非常好,配上新鲜出炉的面包和黄油真的很美味。
主菜我们都点了180克的菲力牛排,煎得非常好,正是我们想要的炸法。工作做得非常好。
我们太饱了,无法吃任何甜点,但选择以一杯咖啡结束这个夜晚。这是我们很长一段时间以来喝过的最好的咖啡,味道好极了。我们不记得何时喝过一杯味道如此美味的咖啡,而且它是完全新鲜的,由 BKI 咖啡的现磨全豆制成。
整个车程都是值得的,而且这不会是我们最后一次访问这家旅馆,即使我们在这些地方时只想喝一杯非常好的咖啡。