点评:We waren hier met een grote groep vrienden en hadden het de uitbaters gemakkelijk gemaakt door op voorhand de gewenste tapas door te geven, voor iedereen dus hetzelfde. De gerechtjes, die trouwens maar telkens na lang wachten aan tafel werden gebracht, waren minimaal, van elk tapabordje één stuk per persoon : 1 mini-brochetje, 1 klein lapje vlees, 1 scampi, ... we bleven op onze honger zitten. Na heel lang wachten ontvingen we de laatste twee bordjes, die dan wel onmiddellijk na elkaar werden geserveerd. De gehaktballetjes en de gebakken kip (inderdaad terug eentje per persoon) waren overdreven zout, eigenlijk nauwelijks te eten en de gehaktballen werden vergezeld van een mousselinepuree, dus nog niet eens het echt spul. Voor wat we die avond gekregen hebben, hebben we, naar mijn mening, toch echt wel te veel betaald. Gezien de overigens wel lovende recensies op deze site, heb ik het gevoel dat er wat misbruik werd gemaakt omdat we met een grote groep waren of misschien was het die avond abnormaal druk, dat wil ik nog in het midden laten. Voor mij was het in elk geval teleurstellend, qua eten dan toch. Gelukkig maakte het gezelschap veel goed.
翻译:我们和一大群朋友来这里用餐,店主提前把我们想要的tapas准备好了,这样每个人都能吃到一样的,方便我们点餐。等了很久才上桌的菜品数量不多,每人每盘tapas只能点一份:一个迷你烤串,一小块肉,一只炸虾……我们饿得肚子都饿了。等了很久才上最后两盘,而且是一盘接一盘地上桌的。肉丸和炸鸡(也是每人一份)咸得过头,几乎没法下咽,肉丸配的慕斯酱,根本算不上真正的美味。就我们那天晚上吃到的东西而言,我觉得我们付的钱太多了。鉴于这个网站上其他方面都比较正面的评价,我觉得他们可能因为人数众多或者那天晚上人特别多而有所不便,至于原因,我就不多说了。对我来说,这顿饭很令人失望,至少在食物方面是这样。还好店家弥补了这一点。