点评:Τα πιάτα ήταν νόστιμα, αλλά οκευ ως ένα βαθμό. Η ποσότητα της σαλάτας και του γλυκού που πήραμε ηταν για μισό άνθρωπο.. Δεν είχα πρόθεση να γράψω καμία αρνητική κριτική όμως αυτό που συνέβη λίγο πριν φύγουμε με στεναχώρησε/νευρίασε/απογοήτευσε. Κατά τη διάρκεια του δείπνου μας μάς πλησίασε ένα γατάκι (που παρεπιπτόντως η Δονούσα φροντίζει ιδιαίτερα τις γάτες, μιας και έχει δημιουργήσει μια όμορφη δράση, το Donoussa cats project). Το γατάκι φαινόταν κάπως χτυπημένο-άρρωστο. Μας πλησίασε αρκετά, οριακά που δεν είχε ανέβει στο τραπέζι μας και εμείς για να το απασχολήσουμε αλλά και για να συνεχίσουμε όμορφα το φαγητό μας του αφήσαμε λίγο από το κρέας μας σε ένα πεζούλι που υπήρχε ακριβώς δίπλα. Όμως το γατάκι επέμενε πολύ και έτσι του δώσαμε ξανά δυο τρεις φορές από το φαΐ μας. Το προσωπικό δεν είχε πάρει χαμπάρι (καμία σβελτάδα, γενικά η κλασική δηθενιά του ‘ψαγμένου’) ότι δεν μας άφηνε να φάμε, και εντωμεταξύ δεν είχε καν πολύ κόσμο και μάλιστα τα μισά γκαρσόνια τρώγανε και αυτά εκείνη τη στιγμή σε τραπέζια του μαγαζιού. Δεν μας είχε κακοφανεί τίποτα μέχρι τη στιγμή που ζητήσαμε λογαριασμό και ο σερβιτόρος είδε στο πεζούλι τα αποφάγια που είχαμε δώσει στο γατάκι και μας έκανε επίπληξη πως δεν έπρεπε να του δώσουμε τίποτα και νευρίασε κιόλας και τον ακούσαμε να λέει διάφορα όταν μπήκε μέσα στην κουζίνα. Δεν ξέρω γιατί έγινε όλο αυτό. Ίσως γιατί δεν προόριζαν το τόσο γκουρμέ φαγητό τους για τα ‘ψωρόγατα’. Ίσως πάλι να έφαγε χρόνο απο το κουτσομπολιό με τους συναδέλφους του όταν χρειάστηκε για ένα δευτερόλεπτο να καθαρίσει το πεζούλι.. Και μην ακούσω ανοησίες περί του τι πρέπει να τρώνε τα γατιά. Ξέρω πολύ καλά… Είναι πραγματικά απογοητευτικές τέτοιες συμπεριφορές. Κρίμα γιατί βάζαν και ωραίες μουσικές στο μαγαζί. Όμως κάπου κάπου τη μουσική πρέπει να την ακούει και το μέσα σου πέρα απο το να θες να δείξεις στους γύρω σου ότι την ακούς.
翻译:菜很美味,但在某种程度上还可以。我们得到的沙拉和甜点的量是半人的份量。我本来不想写任何负面评论,但在我们离开之前发生的事情让我感到悲伤/愤怒/失望。晚餐时,一只小猫向我们走来(顺便说一句,多努萨特别照顾猫,因为她创造了一个美丽的动作,即多努萨猫项目)。这只小猫看起来有点疲惫不堪。他离我们非常近,几乎到了他没有走到我们餐桌旁的地步,我们为了让他有事可做并继续我们的用餐,在旁边的露台上给他留下了一些肉到它。但小猫很坚持,所以我们给了他两到三倍的食物。工作人员没有任何疑虑(没有 sveltada,一般来说是“厚脸皮”的经典外观)他们不让我们吃饭,同时它甚至不是很拥挤,事实上一半的服务员也在吃饭那一刻在餐厅的桌子上。我们没有什么问题,直到我们索要账单,服务员看到我们在露台上给小猫吃的剩菜,并责骂我们不应该给他任何东西,他非常生气,当他来时我们听到他说了些什么进厨房。我不知道为什么会发生这一切。也许是因为他们并不打算为“psorogata”提供如此美味的食物。也许当他需要一点时间来清理露台时,他又因为和同事闲聊而浪费了时间。不要听关于猫应该吃什么的废话。我很清楚……这样的行为实在令人失望。很遗憾,因为他们还在店里播放了很好听的音乐。但在某个地方,在某个地方,你的内心也必须听到音乐,而不仅仅是想让周围的人知道你正在聆听它。