点评:Wij kwamen laat aan in Nieuwpoort en zochten een restaurant met ook een kinderkaart. Er zijn veel goede restaurants in Nieuwpoort, maar weinig met (Nederlandse) kinderkaart. We kwamen bij deze Italiaan uit en reserveerde met mixed feelings gezien de reviews en best wel prijzige menukaart: het was zeker het bezoekje waard!
Voorafje ‘to share’ was meer dan genoeg en onze hoofdgerechten super lekker: ik heb nog nooit eerder zo’n lekkere frutti di mare spaghetti gegeten (de spaghetti moest je zoeken tussen de vis in plaats van andersom!). Ook het vlees hoofdgerecht was heerlijk en genoeg. De bambino pizza was ook lekker, maar wel erg duur (€13/14). Het was gezellig druk en een leuke entourage met aardige bediening. Wij zaten tegen de speelruimte aan en aangezien we zelf met een kindje waren geen probleem, maar als stelletje lijkt het mij geen leuk plekje. Wij hadden een heerlijke avond in tegenstelling tot andere avonden in Nieuwpoort en spijt dat we niet vaker hier zijn gaan eten. Ik ben bereid om weer eens drie uurtjes naar Nieuwpoort te rijden alleen voor die spaghetti 😉.
翻译:我们到达尼乌波特的时间很晚,正在寻找一家提供儿童菜单的餐厅。尼乌波特有很多不错的餐厅,但很少有提供(荷兰语)儿童菜单的餐厅。我们最终来到了这家意大利餐厅,考虑到评论和相当昂贵的菜单,怀着复杂的心情进行了预订:这绝对值得一游!
开胃菜“分享”绰绰有余,我们的主菜超级美味:我以前从未吃过如此美味的水果意大利面(你必须在鱼之间寻找意大利面,而不是相反!)。肉类主菜也很好吃,量足。 bambino 披萨也很好吃,但是很贵(13/14 欧元)。这是令人愉快的忙碌和良好的环境以及优质的服务。我们坐在游乐区旁边,因为我们自己也有一个孩子,所以这没有问题,但作为一对夫妇,这对我来说似乎不是一个好地方。与尼乌波特的其他夜晚相比,我们度过了一个美好的夜晚,我们很遗憾没有经常在这里吃饭。我愿意再次开车三个小时去尼乌波特,只为了那份意大利面😉。