点评:Het eten is uitstekend. We hebben heel lekker gegeten, dat is het belangrijkste.
Het is er ook gezellig zitten. Aangenaam en warm interieur.
Maar de bediening is een grote chaos. Een ramp!
Bestellen van het eten. We waren met 4 personen. Bij elke persoon 5 keer gevraagd wat die persoon wilde eten. We gaven onze bestelling door. En dan.... met welke saus? Terwijl we dat al 5 keer gezegd hadden? Met aardappelen? Neen, we hadden al 5 keer gezegd met frietjes.
We bestellen een fles rosé wijn voor bij de voorgerechten, en een fles rode wijn voor bij de hoofdgerechten.
4 keer is hij komen vragen of de rosé wijn nu voor bij de voorgerechten waren, of bij de hoofdgerechten.
Wanneer we dan de voorgerechten kregen, hadden we nog geen rosé wijn. We vragen naar onze rosé wijn, en krijgen als antwoord : oh het komt, ik wist niet dat het voor bij de voorgerechten was.
We bestelden dus ook een fles rode wijn. Hij vond die niet terug op zijn electronisch toestel. Vraagt hij aan ons : kunnen jullie eens kijken, want ik vind die wijn niet, en geeft dat toestel aan één van ons. Oké, gevonden. 5 minuten later : die wijn is niet meer voorradig. We bestellen een andere wijn. Ook die vond hij niet op zijn toestel. Wij zelf terug kijken op zijn toestel. Gevonden. 5 minuten later : die wijn is niet meer voorradig.
We bestellen weer een andere wijn. Hetzelfde scenario. Komt hij met een geopende fles rode wijn, maar een ANDERE dan wij besteld hadden. We moesten die wijn uiteraard niet hebben en uiteindelijk is hij dan met de juiste fles wijn afgekomen, wanneer we onze hoofdgerechten bijna op hadden.
Ik ben 65 jaar. Ik ben al enorm veel op restaurant gegaan. Enorm veel. Maar zulke chaotische en amateuristische bediening heb ik nog nooit meegemaakt.
Gelukkig was het eten enorm lekker, dus dat maakte veel goed. Maar toch heb ik mijn twijfels om terug te komen. Dit wil ik toch nooit meer meemaken.
翻译:食物很棒。我们吃了一顿非常美味的饭,这是最重要的。
这也是一个令人愉快的休息地点。内部环境温馨宜人。
但服务却一团糟。一场灾难!
点菜。我们一共有 4 个人。每个人都被问五次想吃什么。我们下了订单。然后... 加什么酱?虽然我们已经说了 5 遍了?加土豆吗?不,我们已经说了 5 次薯条了。
我们点了一瓶桃红葡萄酒来搭配开胃菜,还点了一瓶红葡萄酒来搭配主菜。
他来问了四次桃红葡萄酒是用于开胃菜还是主菜。
当我们拿到开胃菜时,我们仍然没有桃红葡萄酒。我们询问了我们的桃红葡萄酒,并被告知:哦,它来了,我不知道这是开胃菜。
所以我们还点了一瓶红酒。他在电子设备上找不到它。他问我们:你们能看一下吗,因为我找不到那种酒,然后他把这个设备给了我们其中一个人。好的,找到了。 5分钟后:该款酒已无货。我们又点了另一瓶酒。他在自己的设备上也找不到这个功能。我们自己回顾一下他的装置。成立。 5分钟后:该款酒已无货。
我们又点了另一瓶酒。同样的情况。他拿着一瓶开了的红酒过来,但与我们订购的不同。当然,我们不想喝那种酒,直到我们快吃完主菜时,他才拿来一瓶合适的酒。
我今年 65 岁了。我去过很多家餐馆。数量巨大。但我从未经历过如此混乱且业余的服务。