点评:Na een pauze van 15jaar en toen altijd trouwe klant geweest, zijn we gisterenavond zeer ontgoocheld geweest. We kregen een heel onvriendelijke welkom en een tafel toegewezen dat niet eens was gereserveerd. Ondanks dat we gereserveerd hadden. Op een plaats die we nooit zouden hebben gekozen, ondanks het weinige cliënteel. Heel de avond zijn we compleet genegeerd geweest. We moesten bijna smeken om enige bediening te mogen ontvangen. Kroepoek meerder malen moeten vragen en pas ontvangen wanneer ons aperitief al op was. In vergelijking van toen zagen de groeten er uit alsof het uit bokalen kwam en de rest op voorgekauwd microgolfeten. Kikkerbillen en de inktvis was in de saus doorgekookt. Voor die prijs veel de weinig scampi’s (7) en tofu. De smaak was over het algemeen zeer flouw. Het toppunt van de avond was toch de opgevulde sake fles. Dit aan de kassa moeten melden plus de rekening aan de kassa zelf moeten betalen. Naar mijn gasten toe was het een zeer beschamende avond. Met het verleden als positieve referentie had ik hoge verwachtingen en dit is jammer genoeg niet ingewilligd geweest. Die ene ster geef ik aan de bediende die ons de rijst heeft opgediend. Net als toen is hij altijd vriendelijk gebleven.
翻译:中断 15 年之后,我们一直是忠实的客户,昨晚我们感到非常失望。我们受到了非常不友好的欢迎,并被分配了一张甚至没有预订的桌子。尽管我们已经预订了。尽管顾客很少,但我们永远不会选择这个地方。整个晚上我们完全被忽视了。我们几乎不得不乞求接受任何服务。不得不多次要虾片,直到我们的开胃酒已经喝完后才收到。与当时相比,这些问候看起来像是来自罐子,其余的都是预先做好的微波炉食物。青蛙腿和鱿鱼在酱汁中煮熟。对于这个价格来说,有很多小虾(7)和豆腐。味道总体来说很清淡。当晚的亮点是装满的清酒瓶。必须在收银台报告并自行在收银台支付账单。对于我的客人来说,这是一个非常尴尬的夜晚。以过去作为积极的参考,我抱有很高的期望,但不幸的是这些期望没有得到满足。我给给我们送米饭的仆人一颗星。就像那时一样,他始终保持着友善。