点评:Maandag op de Vlaamse Feestdag zijn wij gaan lunchen bij Taverne Edenhof in het centrum van de kuststad Blankenberge. Het interieur is eenvoudig zonder overbodige luxe. Er is een uitgebreide keuze aan dranken, gerechten en desserts. Bij mooie weer kan je zelfs in de tuin genieten van de zeelucht. Het personeel is vriendelijk. Ondanks de drukte moesten we niet lang wachten vooraleer de ober onze bestelling kwam noteren. We bestelden vol-au-vent en stoofvlees met frieten. Alles is zelf bereid in de keuken door de eigenaars. Wat was dit super lekker en vers. Dat proef je. Dit was vol-au-vent en stoofvlees zoals het hoort klaargemaakt te zijn. De gerechten worden niet opgediend met overbodige groenten of decoratie. Het is eten net als thuis, simpel maar lekker en voldoende. Afrekenen gaat snel. Betalen met bankkaart is geen probleem, en voor de prijs moet je niet bang zijn Het is super betaalbaar !. Wij komen zeker terug.
翻译:佛兰芒假期的星期一,我们去沿海城镇布兰肯贝赫中心的 Taverne Edenhof 吃午餐。内饰简单,没有不必要的奢华。饮料、菜肴和甜点种类繁多。天气好的时候,您甚至可以在花园里呼吸海风。工作人员很友好。尽管人山人海,但我们没有等太久服务员就来接我们的订单。我们点了 vol-au-vent 和炖薯条。一切都由业主在厨房准备。这是超级美味和新鲜的。你尝尝那个。这是应该准备好的 vol-au-vent 和炖肉。菜肴不带有不必要的蔬菜或装饰。就像家里的食物一样,简单但美味又足够。结账很快。银行卡支付没问题,价格也不怕,超级实惠!我们一定会回来的。