点评:We hadden gisteren een 50 jarige huwelijk feest te vieren met 8 personen.
Twee maanden geleden bij de chef zo deed hij zich voor de ronde tafel voor 8 personen gereserveerd voor 19.00 uur en die zou bevestigd worden per mail.we waren mijn vrouw en ik expres op een avond er wezen eten want boven de 6 kan het via de site.wij gingen op vacantie maar de bevestiging kwam nooit. Dus een van de kinderen heeft 3 weken geleden nog even gebeld ( bij de 5 poging ) kreeg ze de chef aan de lijn en die zij gelijk natuurlijk heb ik het opgeschreven toen je vader reserveerde. Nu je raad het wel gisteren bij aankomst was hij net bezet de mensen moesten nog hun drankje bestellen. De jongen die ons er heen bracht door de haast leggen zaak was verbaast en sprak zijn vrouwelijke cheffin aan en die gaf als antwoord we reserveren nooit een specifieke tafel. Neem die maar er naast.
En zet er maar twee stoelen bij op de kop ze kant. Toen ik haar nog netjes vroeg wij zijn met 8 volwassen draaiende zij zich om. Ze ging de bestelling op nemen van de ronde tafel. Gelukkig voor haar hebben we de beslissing genomen om weg te gaan want dan had ze nog een vol terras en 40 leggen tafels binnen. We hebben heerlijk gegeten bij Made in Italië in Rijswijk en die vond ons geld wel de moeite waard en had een prima oplossing.
翻译:昨天我们和 8 个人一起庆祝了 50 周年结婚纪念日。
两个月前,厨师假装预订了晚上 7 点的 8 人圆桌,我和妻子特意在一天晚上去那里吃晚饭,因为 6 人以上可以通过网站订购。我们去度假了。但确认从未到来。因此,其中一个孩子三周前(第五次尝试)打电话给厨师,当然,当你父亲预订时,我把它写了下来。好吧,你猜对了,昨天到达时,这里很忙,人们仍然必须点饮料。带我们穿过抢购店的男孩很惊讶,并与他的女经理交谈,女经理回答说我们从不预订特定的桌子。只要把它放在旁边就可以了。
只需在头侧放两把椅子即可。当我好声问她,我们是8个大人时,她转过身来。她去领圆桌的命令。对她来说幸运的是,我们决定离开,因为那样她仍然有一个完整的露台和 40 张桌子。我们在赖斯韦克的意大利制造餐厅吃了一顿美味的饭,他们认为我们的钱是值得的,并且提供了一个很好的解决方案。