点评:Voor het diner koos mijn vrouw caesar kip (salade) en ik balinese satéschotel. In de caesarsalade was een ruime hand in blokjes gesneden komkommer gevoegd. Nu verdraagt mijn vrouw absoluut geen komkommer dus ze heeft die minitieus uit de salade verwijderd.
Na afloop vroeg de kelner hoe het was geweest. Ik zei dat komkommer in een caesar salade niet gebruikelijk was en als de chef dat zo beslist, wat zijn recht is uiteraard, zou het minstens op de kaart moeten staan. Nu staat erop de kaart: romeinse salde, bacon, ei, Grana Pedano, croutons en Caesar dressing, een klassieke caesar salade dus. Grote kommotie. Bij navraag door de zaalverantwoordelijke kwam de uitleg dat de chef vertrekt van een basis salade en daarna naar eigen dunk ingredienten toevoegt. Sorry maar die uitleg volstaat echt niet. De salade was een gemengde en geen romeinse salade en croutons ontbraken. Bovendien was de kip niet te genieten. Ook in mijn balinese saté was deze uitgebakken en erg droog en hard. Daarna hebben wij niets of niemand meer gehoord.
Het hotel is overigens prima van de receptie tot de ruime propere kamers en Fletcher-groep conform, zoals we dat al bij eerdere gelegenheden hebben kunnen vaststellen.
翻译:晚餐时,我妻子选择了凯撒鸡肉(沙拉),我选择了巴厘岛沙爹菜。凯撒沙拉中加入了大量的黄瓜丁。现在我的妻子绝对不能忍受黄瓜,所以她小心翼翼地将它们从沙拉中取出。
后来服务员问怎么样。我说凯撒沙拉中的黄瓜并不常见,如果厨师决定这样做,这当然是他的权利,它至少应该出现在菜单上。现在的菜单包括:罗马沙拉、培根、鸡蛋、Grana Pedano、油煎面包块和凯撒酱,这是一种经典的凯撒沙拉。大骚动。当客房经理询问时,得到的解释是厨师从基本的沙拉开始,然后自行添加配料。抱歉,这个解释确实还不够。沙拉是混合沙拉,不是生菜沙拉,也没有油煎面包块。而且,鸡肉并不令人愉快。我的巴厘岛沙爹也煮得太熟了,又干又硬。从那以后,我们就再也没有听到任何声音或任何人的声音。
正如我们之前提到的,这家酒店非常出色,从接待处到宽敞、干净的房间,符合弗莱彻集团的标准。