点评:Jammen ble vi slott i bakken av en fatastisk kul atmosfære, jungel/Afrika stemning, levende grønne planter "jungel" musikk, og utrolig hyggelig å god service. Vi bestilte Tarzan cheese balls til forrett som var, en knasende osteball med ekte ost og jalapenos som ikke var for sterk. Jeg hadde en tjukk patty med ost, signatursaus, tørrsaltet bacon og grønt. Brødet "the bun" var uffatelig luftig å lett med en deilig krunsj, kjøttet var saftig og mørt, og smakene var supert balansert. Nydelig burger! Hun hadde en hippo smash burger med Bacon jam, ost og grønt. Deilig stekeskorpe på pattyen, og nydelig bacon jam. Til burgeren hadde vi vanlig fries som var krydret og med signatursaus til, de var fluffy og smakfulle. Til dessert hadde vi snickers in a can, stilig konsept og den var overraskende "lett", så de var ein deilig søt avslutning på en fantastisk total opplevelse.
Anbefaler sterkt å teste.
翻译:我们被这里凉爽宜人的氛围、丛林/非洲风情、生机勃勃的绿色植物、“丛林”音乐以及无比亲切优质的服务所震撼。我们点了泰山芝士球作为开胃菜,这是一种酥脆的芝士球,里面有真正的芝士和墨西哥辣椒,辣度适中。我点了一个厚厚的芝士馅饼,配上招牌酱汁、干腌培根和蔬菜。面包“小圆面包”蓬松柔软,口感酥脆,肉质鲜嫩多汁,口味均衡。汉堡也很棒!她点了一个河马碎肉汉堡,配上培根酱、芝士和蔬菜。馅饼上烤得酥脆可口,培根酱也很棒。汉堡里点了普通的薯条,辣度适中,配上招牌酱汁,蓬松可口。甜点是罐装士力架,设计时尚,而且出奇地“清淡”,为这次美妙的用餐体验画上了圆满的句号。强烈推荐尝试。