点评:Åsgrav Familiecamping er en super koselig, liten campingplass kun 2 km fra Bø sentrum og 10 min fra Bø sommarland/Høyt&Lavt Bø i Telemark. De som driver campingen er hyggelig, imøtekommende og gir god service.
Denne gangen sov vi i telt som var helt topp. Vi (familie på 4) har sovet i hytte og lavvo tidligere med stor suksess det også.
Campingen har et fint sanitær anlegg med både dusj (mot betaling) og toalett. Det er et kjøkken til bruk for alle med komfyr og stekeovn, og mulighet for å ta oppvaska for de som telter. Skal du være der over lengre tid, om det er i telt,campingvogn/bobil eller hytte så kan man også få både vasket og tørket tøy hvis det trengs.
Campingen har en fin lekeplass midt på område med husker, klatrestativ, hoppepute og trampoline. Det er en liten badeplass helt nord på campingen som gir mulighet for en dukkert i elva.
I resepsjonen så er det et lite utsalg av pålegg og brød om det trengs til frokosten, og selvfølgelig is.
Det er en liten bakke ned fra hovedresepsjon og ned til hovedområdet på campingen. Campingen er ganske så flat, og det er god plass/avstand imellom vogner/telt etc.
Fin camping hvis man er i behov av rullestol/rullator.
Vi kommer igjen neste år!
翻译:Åsgrav Familiecamping 是一个超级舒适的小型露营地,距离博中心仅 2 公里,距离泰勒马克郡的 Bø sommarland/Høyt&Lavt Bø 10 分钟路程。露营地的经营者非常友善、热情,并提供优质的服务。
这次我们睡在帐篷里,非常棒。我们(一家四口)过去也曾在小屋和盥洗室里睡过,也取得了巨大的成功。
露营地的卫生设施很好,有淋浴(收费)和厕所。有一个厨房供每个人使用,配有炉灶和烤箱,并且可以为露营的人洗碗。如果您要在那里停留较长时间,无论是在帐篷、大篷车/活动房屋还是小屋中,如果需要,您也可以清洗和烘干衣服。
露营地中央有一个漂亮的游乐场,配有秋千、攀爬架、跳枕和蹦床。露营地最北端有一个小型游泳区,可以在河里畅游。
接待处出售少量冷盘和面包(如果需要早餐),当然还有冰淇淋。