点评:Aldrig før har jeg spist på en restaurant, hvor jeg har fået et så totalt uspiseligt stykke kød. Ikke engang på en motorvejscafe.
Retten hed Kalvekortelet. Den blev serveret med nogle grønsager og kostede ca. 325 kroner. Først kunne jeg ikke engang skære kødet i stykker med den udlevere grillkniv. Inde i munden voksede og voksede det, mens jeg tyggede og tyggede.
Det bestod udelukkende af sener, ikke en eneste bid reelt kød.
Efter at fisket hver eneste halvtygget mundfuld ud af munden og lagt på kanten af tallerkenen, kom en i øvrigt sød ansat og spurgte, hvordan det smagte. Hun tilbød mig en ny tallerken med en ny kalvekortelet og jeg håbede på, at den første jeg havde fået, var en fejltagelse. Men den var præcis magen til.
Hvordan i himlens navn kan en i øvrigt eksklusiv spiserestaurant overleve, når de tillader sig at servere et totalt uspiseligt stykke kød. Er det uvidenhed? Ved de ikke hvad det er, de serverer for mennesker, der ovenikøbet betaler i dyre domme for at sidde på restauranten. Jeg ville fyre kokken.
翻译:我以前从来没有在一家餐馆吃过如此无法下咽的肉。甚至在高速公路咖啡馆也没有。
这道菜被称为“Calf Quarter”。它配有一些蔬菜,价格约为。 325克朗。一开始我甚至无法用提供的烧烤刀把肉切成块。随着我不断咀嚼,它在我的嘴里不断长大。
它完全由肌腱组成,没有一口真正的肉。
我把嚼了一半的食物从嘴里捞出来放在盘子边上后,一位友善的员工走了过来询问味道如何。她给我端来一盘新的小牛排,我希望我吃的第一盘只是个错误。但事实确实如此。
一家原本高档的餐厅竟然允许自己提供一块完全不能食用的肉,他们怎么能生存下去呢?这是无知吗?难道他们不知道他们为那些花高价坐在餐厅里的人们提供了什么吗?我会解雇厨师。