点评:Et virkelig hyggeligt sted der bringer tankerne hen på fransk bistro - og en virkelig god placering på det centrale Østerbro.
I forhold til restaurantens image som klassisk fransk havde jeg selvfølgelig visse forventninger til råvarekvaliteten, men jeg blev desværre slemt skuffet. Vi fik bl.a. deres steak frites - der af en mærkværkdig årsag hedder beouf bearnaise om aftenen. Det er en simpel ret som virkelig kan imponere hvis den er baseret på gode råvarer og godt håndværk, men....
...min steak fra skåret fra et stykke af stegen som burde have været hakket eller smidt ud, var fyldt med sener/brusk, var af en minimal størrelse (jeg ville tro omkring 150 gram). Pommes frites var af industri-typen, lige taget op af fryseren før de kom i frituren og var underkogte da de nåede min tallerken. Bearnaisen var tydeligvis lavet med blender-modellen og var ret kønsløs. Den tilkøbte salat havde en godt nok fransk dressing, der dog smagte mere af ansjoser, manglede balancen mellem sødme og syre og endte med at blive lidt kedelig.
Dagens fisk var noget bedre, men en lidt underlig servering med et stykke pandestegt hvid fisk på mindre end 100 gram i en sauce - men ingen former for stivelse, kartofler eller andet. Så det må man tilkøbe, hvilket bringer prisen på denne ret i forretsstørrelse over de 300 kr.
Min profiteroles til dessert var fin selvom den var så lang tid undervejs at isen var blevet ret flydende.
Så det blev ikke en fantastisk oplevelse. Det virker som om køkkenet bare ikke er engangerede i at lave mad. Virkelig uoplagt.
Betjeningen var fin og helt tilfredsstillende.
翻译:这是一个非常舒适的地方,让人想起法国小酒馆 - 而且位于 Østerbro 中心的一个非常好的位置。
鉴于餐厅经典法式的形象,我当然对食材的品质抱有一定的期望,但不幸的是我非常失望。除其他外,我们得到了,他们的牛排炸薯条——出于某种奇怪的原因,晚上它被称为beouf beouf bearnaise。这是一道简单的菜,如果基于好的原料和好的工艺,确实可以给人留下深刻的印象,但是......
...我的牛排是从应该切碎或扔掉的一块烤肉上切下来的,里面充满了肌腱/软骨,尺寸很小(我想大约 150 克)。薯条是工业型的,刚从冰箱里拿出来,然后进入油炸锅,当它们到达我的盘子时,还没有煮熟。 Bearnais 显然是用搅拌机模型制作的,并且没有性别差异。买的沙拉有足够好的法式调料,但味道更像凤尾鱼,甜酸不平衡,有点乏味。
今天的鱼稍微好一点,但是有点奇怪,一块不到100克的煎白鱼,配上酱汁——但没有淀粉、土豆或其他任何东西。所以你必须额外购买,这使得这道开胃菜的价格超过 300 丹麦克朗。
我的甜点朱古力还不错,尽管制作时间太长,冰淇淋已经变得很稀了。
所以这不是一次很棒的经历。厨房似乎不是专门用来做饭的。确实不明显。