点评:Rezalet bir işletme anlayışına sahip bir yer. Telefonla arayıp aksam macera parkına geleceğimizi, saatlerini ( 9 bucuga kadar gelebileceğimizi rezervasyon gerekmediğini) yetişkin cocuk ücretlendirmelerini öğrenip her şeyi teyid edip o gün iş çıkısı çoluk cocuk 8 kişi iki araba Lüleburgaz’dan yola cıktık. 1.5 saat yol gittik, oraya vardıgımızda eğlence parkurunun 6 bucuğa kadar açık oldugunu bizi içeri alsalar da sadece tesisten yararlanabileceğimizi söyleyip rezalet bir maduriyet yaşattılar. 3 gündür yetkilisiyle ayrı çalısanıyla ayrı kaç tane telefon görüşmesi yaptık. Maduriyetimizin karşılıgı olarak da komik tekliflerde bulunup dalga geçer gibi hiç bir şey yapmadılar. Lüleburgaz Devlet Hastanesi sağlık çalışanları olarak bu yaşadıgımızı herkesle paylaşıp gereken yerlere de şikayetlerimizi bildiricez.
翻译:一个经营方式极其恶劣的地方。我们打电话预约了晚上去冒险乐园,了解了开放时间(我们晚上9:30前可以去,无需预约)、成人和儿童价格,确认了所有信息后,当天下班后就从吕莱布尔加兹出发了,一共8个人,带了几个孩子,两辆车。我们开了1.5个小时的车,到达那里后,他们告诉我们游乐园开放到6:30。虽然他们让我们进去了,但他们却说我们只能使用游乐园内的设施,这让我们非常难堪。在过去的三天里,我们多次致电相关负责人和工作人员。作为对我们不公的回报,他们却提出了荒谬的条件,却什么也没做,就像在嘲笑我们一样。作为吕莱布尔加兹州立医院的医护人员,我们会将这段经历分享给大家,并向相关部门投诉。