点评:Löderup Strandhotell överträffade alla våra förväntningar! De trevliga stugorna var så fräscha att vi nästan började leta efter en skylt som sa "nytt och oanvänt". Vi fick en så bra hemmakänsla att vi övervägde att ändra vår adress permanent.
Det är ett toppenställe att bo på under en längre tid och fungerar perfekt som bas för utflykter på vackra Österlen. Vi körde runt och upptäckte pärlor efter pärlor – från pittoreska fiskebyar till magiska stränder. Och poolen? Den såg så perfekt ut för barnfamiljer att vi övervägde att låna någon annans barn bara för att få plaska runt lite!
Även om vi är lite äldre, kände vi oss unga igen i denna härliga miljö. Våra barnbarn skulle ha älskat det, och vi längtar efter att ta med dem nästa gång. Tack Löderup Strandhotell för en oförglömlig vistelse! Vi kommer definitivt tillbaka, vare sig ni vill det eller inte!
翻译:Löderup Strandhotell 超出了我们的所有预期!漂亮的小屋是如此的新鲜,我们几乎开始寻找一个写着“新的和未使用的”的标志。我们感到宾至如归,因此考虑永久更改地址。
这是一个长期住宿的好地方,也是游览美丽的厄斯特伦的完美基地。我们开车四处转转,发现了一个又一个的瑰宝——从古朴的渔村到神奇的海滩。游泳池呢?它看起来非常适合有孩子的家庭,我们考虑借用别人的孩子只是为了玩耍一下!
虽然我们年纪大了一些,但在这个可爱的环境中我们又感觉年轻了。我们的孙子们一定会喜欢的,我们迫不及待地想下次带他们来。感谢 Löderup Strandhotell 给我们带来了难忘的住宿体验!无论您喜欢与否,我们一定会回来的!