点评:Στην καρδιά του Αργοσαρωνικού, το ιστορικό μετόχι των Σπετσιωτών στο "μπογάζι", το Εστιατόριο Κόστα της γειτονιάς μου, μόλις λίγα μέτρα απόσταση από το σπίτι μου, μας προσκαλεί για τους καλοκαιρινούς μήνες, από την 25 Μαρτίου ως και την 28 Οκτωβρίου, σε μια γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει την παράδοση του θέρετρου παγκόσμιας φήμης με τη σύγχρονη ελληνική γευσιγνωσία. Απολαμβάνουμε τα φρέσκα θαλασσινά, τα τοπικά κρεατικά, τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις ενός μαγειρίου υψηλού επαγγελματισμού και τη μοναδική θέα στη θάλασσα με θέα τις Σπέτσες. Σε έναν χώρο που ανανεώνεται συνεχώς παραμένοντας πάντα στα χαρακτηριστικά μιας παραδοσιακής ψαροταβέρνας με ιστορία πάνω από έναν αιώνα, για να ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους και διαλέγοντας ένα νεανικό προσωπικό ευγενέστατο και καλοδιάθετο να σας εξυπηρετήσει. Απολαμβάνουμε το πλούσιο μενού που εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες προτάσεις, τα μοναδικά κοκτέιλ στο ανανεωμένο beach bar ενώ κάνουμε το μπάνιο μας και ζούμε αξέχαστες στιγμές με τους αγαπημένους μας κάθε μέρα, κάθε καλοκαίρι. Είναι το μόνιμο κι αγαπημένο στέκι συνεύρεσης στη γειτονιά μας αλλά και σταθερό σημείο αναφοράς σε περαστικούς και λάτρεις της παραλίας!
Ευάγγελος Αλεξανδρής Ανδρούτσος - Fact Checker
Εκπαιδευτικός, κοινωνιολόγος, δημοσιογράφος, εκδότης.
Σύμβουλος οργάνωσης και επικοινωνίας.
Συντονιστής διεθνών ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
翻译:在阿尔戈萨罗尼科斯 (Argosaronicos) 的中心,斯佩西奥斯 (Specios) 人民在“bogazi”的历史份额,我家附近的 Costa 餐厅,距离我家仅几米,邀请我们在夏季从 3 月 25 日到 10 月 28 日,在融合了世界著名度假村的传统与现代希腊风味的美食体验。我们享受新鲜的海鲜、当地的肉类、高度专业厨房的正宗希腊风味以及俯瞰斯佩察岛的独特海景。在一个不断更新的空间里,始终保持着拥有百年历史的传统鱼酒馆的特色,满足最挑剔的味蕾,并选择非常友善和友善的年轻员工为您服务。我们享受不断丰富的新建议的丰富菜单,在焕然一新的海滩酒吧享用独特的鸡尾酒,同时在每个夏天每天与我们所爱的人一起沐浴并度过难忘的时刻。它是我们附近永久且最受欢迎的聚会场所,也是路人和海滩爱好者的恒定参考点!
Evangelos Alexandris Androutsos - 事实核查
教育家、社会学家、记者、出版商。