点评:Tijdens ons bezoek aan Cochem sprong restaurant El Sabor er met kop en schouders bovenuit. Het is zonder twijfel het meest moderne én stijlvolle restaurant dat ik daar gezien heb. Hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel, en daarin stelde El Sabor absoluut niet teleur: het bestek glom, de glazen waren kraakhelder en de tafels brandschoon. Zelfs de menukaart was zichtbaar (en voelbaar) schoongemaakt — geen kleverige pagina’s hier, maar een frisse kaart die nog licht vochtig was van het schoonmaken. Dat geeft vertrouwen.
Het personeel is stijlvol gekleed in zwart, en de eigenaar ziet eruit om door een ringetje te halen. Alles klopt, tot in de puntjes verzorgd. Ook het interieur is met aandacht ingericht: een smaakvolle mix van chique, modern en warm huiselijk. En dan die stoelen — ik heb zelden zó comfortabel in een restaurant gezeten.
Het eten stelde niet teleur: mijn lamskoteletten waren prachtig rosé gebakken en op smaak gebracht met heerlijke peperkorrels. Mijn man was enthousiast over zijn wienerschnitzel. Het toetje heb ik zelf niet genomen, maar ze zagen er vers en mooi opgemaakt uit.
Kortom: El Sabor is een aanrader voor wie stijlvol en schoon wil dineren in Cochem. Wij komen zeker terug.
翻译:我们在科赫姆的旅途中,El Sabor 餐厅脱颖而出,脱颖而出。毫无疑问,它是我在那里见过的最现代、最时尚的餐厅。卫生是我的首要任务,El Sabor 餐厅当然没有让我失望:餐具闪闪发光,玻璃杯晶莹剔透,桌子一尘不染。就连菜单也干净得看得见(摸得着)——没有粘页,但新鲜的菜单上还略微有些湿润。这让人更有信心。
店员们穿着时尚的黑色服装,老板看起来也无可挑剔。一切都完美无缺,细致入微。餐厅内部设计也经过精心设计:时尚、现代与温馨、居家的氛围完美融合。还有餐厅的座椅——我很少在餐厅里坐得这么舒服。
食物也毫不令人失望:我的羊排烤得呈漂亮的粉红色,并用美味的黑胡椒调味。我丈夫对他的维也纳炸肉排赞不绝口。我没有亲自尝试甜点,但看起来新鲜美味,摆盘也很漂亮。
简而言之:强烈推荐El Sabor餐厅给所有想在科赫姆享受时尚干净用餐体验的人。我们一定会再来的。