点评:De Involtini en Burrata met asperges waren beide van goede kwaliteit. We hebben lekker gegeten. Bediening was vriendelijk. De prijzen zijn aan de hoge kant maar nog net in verhouding met de kwaliteit.
Maar let op: dit is een van de weinig overgebleven restaurants in Borkum (de enige die wij zijn tegengekomen) die geen enkele credit en/of bank kaart uit Nederland accepteert. Niet toevallig is de Volksbank aan de overkant van de straat waar je geld mag pinnen om te betalen. Gemakkelijk voor de restauranthouder, een tamelijk vernederende ervaring voor de klant. De totaalervaring van dit restaurant wordt hierdoor negatief beïnvloedt. Op betaalgebied lijkt het in dit restaurant op veertig jaar geleden.
Zonder dit betaalgedoe zou ik een punt meer hebben gegeven. Gelukkig kan Relitto dit makkelijk op te lossen. Gewoon net als de andere restaurant met de moderne tijd meegaan en voldoende betaalmogelijkheden bieden.
翻译:Involtini 和 Burrata 配芦笋的品质都不错。我们吃了一顿不错的饭。服务很友好。价格偏高,但与品质相符。
但要注意:这是博尔库姆仅存的几家(也是我们遇到的唯一一家)不接受荷兰信用卡和/或银行卡的餐厅之一。Volksbank 就在街对面,可以取钱支付,这绝非偶然。对餐厅老板来说很容易,但对顾客来说却是一种相当尴尬的体验。这家餐厅的整体体验因此受到了负面影响。就支付方式而言,这家餐厅感觉就像四十年前一样。
如果没有这个支付麻烦,我会多给一分。幸运的是,Relitto 可以轻松解决这个问题。就像其他餐厅一样,与时俱进,提供丰富的支付方式。