Dalen hotell, afternoon tea
Restaurant Dalen Hotel的点评
点评:Hadde bestilt afternoon tea på Dalen hotell. Ble tatt godt i mot og fikk et fint bord ute, men ble ikke spurt om det var ute vi ville sitte.
Fikk servert te i en liten kanne med beskjed om at vi kunne få mere etterhvert.
Maten kom på bordet, lekkert servert i etasjefat, og med forklaring på engelsk over innhold. Dette smakte utmerket, men etter en stund gikk vi tom for te. Prøvde å få kontakt med betjening som ikke en eneste gang hadde vært hos oss for å høre om alt var som det skulle, men dette viste seg umulig. Så da var det bare å fortsette med vann, som også gikk tomt etter en stund.
Det samme skjedde da vi skulle betale, ikke mulig å få kontakt, så til slutt måtte vi bare reise oss for å gå, og selv finne ut hvor vi skulle betale. Bordet ved siden av oss hadde samme problem, disse var utenlandske og viftet med hendene uten å få hjelp.
Veldig synd at et så fint hotell med god mat ikke leverer service overhodet, dette ødela dessverre opplevelsen for oss.
翻译:已经订了达伦酒店的下午茶。受到了很好的接待,并在外面安排了一张漂亮的桌子,但没有问我们是否想坐在外面。
茶放在一个小壶里,上面写着我们可以稍后再拿的信息。
食物端上桌,盛在分层的盘子里,美味可口,并附有英文说明。这味道很好,但过了一会儿我们就没有茶了。我们试图联系从未和我们在一起过的工作人员,以了解一切是否正常,但事实证明这是不可能的。所以接下来只需继续加水即可,过了一会儿水也用完了。
当我们要付钱的时候,也发生了同样的事情,无法联系,所以最后我们只能起身走,自己找出去哪里付钱。我们旁边的桌子也有同样的问题,这些都是外国人,挥手而没有得到帮助。
遗憾的是,这么好的酒店提供美味的食物却没有提供任何服务,这不幸地毁了我们的体验。