点评:Jätte trevlig personal. Mysig miljö, jätte god mat. Vi blev imponerad verkligen av hur maten smakade. Rekommenderas varmt! Vi var en familj med två barn i åldrar 3 och 6. Barnen älskade maten! De åt kyckling med nudlar och blandade grönsaker. Jag åt sushi, det var så himla gott! Personalen var trevlig mot oss och extra trevlig mot barnen. Barnen fick en klubba efter maten. Tre saker som gjorde oss glada under vår vistelse där var att servitören la fram värmepannor för maten på bordet för att maten var varm så att barnen inte ska bränna sig, vi beställde från början två barnportioner men fick en stor vuxenportion istället (för det var billigare - rekommendation av servitören), servitören kom och frågade mig om barnen får äta godis efter maten och efter min bekräftande så gav han barnen var sin klubba (barnen fick välja själva smaken av klubban). Kommer definitivt bli stamkund och detta ställen har nu blivit en av våra favoritrestauranger!!!!!
翻译:非常好的工作人员。舒适的环境,非常好的食物。我们对食物的味道印象深刻。强烈推荐!我们是一个有两个孩子的家庭,一个 3 岁一个 6 岁。孩子们喜欢这里的食物!他们吃鸡肉配面条和什锦蔬菜。我吃了寿司,太好吃了!工作人员对我们很好,对孩子们也特别好。饭后孩子们得到了棒棒糖。在我们逗留期间让我们开心的三件事是服务员在桌子上放了加热食物的平底锅以保持食物热,这样孩子们就不会烫伤自己,我们最初订购了两个儿童份,但得到了一个很大的成人份相反(因为它更便宜 - 服务员推荐),服务员过来问我孩子们是否可以在饭后吃糖果,在我确认后,他给了孩子们每个人自己的棒棒糖(孩子们必须选择口味棒棒糖)。肯定会成为常客,这个地方现在已经成为我们最喜欢的餐厅之一!!!!