点评:Recent hebben wij Ristorante La Dacia in Bardolino bezocht, mede op basis van enthousiaste aanbevelingen. Helaas bleek onze ervaring een teleurstelling.
Bij aankomst werden we verwelkomd in een mooie tuin en vriendelijk te woord gestaan. We waren een van de eerste gasten. De voorgerechten arriveerden snel en smaakten prima, maar waren eenvoudig en niet bijzonder gepresenteerd. Mijn man kreeg een pastagerecht, waarbij echter een lepel ontbrak. Zelf had ik gegrilde zeebaars, gefileerd, met aardappel en gegrilde groenten. Dit hoofdgerecht werd vrij kort na het voorgerecht geserveerd. Helaas was mijn vis lauw; het leek alsof het eten na bereiding te lang had moeten wachten voordat het werd opgediend/geserveerd.
Na dit te hebben gemeld, werd alleen de vis meegenomen, opnieuw verwarmd en vervolgens goed op temperatuur en smakelijk teruggebracht. Ondertussen waren de aardappelen en groenten echter inmiddels koud. Toen ik dit aangaf, werden deze ook apart opgewarmd, maar ze kwamen terug zonder servies/bestek. De ober reageerde duidelijk geïrriteerd en excuses bleven uit.
Na afloop probeerden wij op meerdere momenten oogcontact te zoeken voor het afrekenen, maar werden genegeerd. Uiteindelijk moest mijn man zelf naar de kassa lopen om iemand aan te spreken. Nadat ik even alleen aan tafel zat, kwam een serveerster die ons eerder niet had geholpen het servies weghalen – zonder iets te zeggen. Pas op mijn begroeting (“good evening”) antwoordde ze kortaf hetzelfde. Overigens hoefden we de aardappelen uiteindelijk niet te betalen. Zwaar beneden peil opgelost en onprofessioneel.
Concluderend: de service was ondermaats, gerechten (ondanks smakelijke ingrediënten) wisselend van temperatuur, en de bediening reageerde ongeïnteresseerd en onprofessioneel op feedback en correcties. Voor een restaurant met deze reputatie was dit een ronduit teleurstellende ervaring. Wij zullen dit restaurant niet aanraden.
翻译:我们最近去了巴多利诺的Ristorante La Dacia餐厅,部分原因是因为餐厅的热情推荐。可惜的是,我们的体验却令人失望。
抵达后,我们在一个美丽的花园里受到了热情的欢迎。我们是第一批客人之一。开胃菜很快就上桌了,味道不错,但比较简单,摆盘也不太精致。我丈夫点了一份意大利面,但少了一把勺子。我点了烤海鲈鱼,去骨,配土豆和烤蔬菜。这道主菜在开胃菜之后不久就上桌了。可惜的是,我的鱼不太热;感觉像是上菜后等了太久才上桌。
我反映后,他们只把鱼拿走了,重新加热,然后又把鱼放回去,温度合适,味道也不错。然而,土豆和蔬菜是冷的。当我指出这一点后,他们也单独重新加热了,但上桌时却没有任何餐具。服务员显然很生气,也没有道歉。
之后,我们几次试图用眼神交流来付钱,但都被无视了。最后,我丈夫不得不亲自去收银台找人。我独自在桌边坐了一会儿后,一位之前没帮过我们的女服务员过来收拾我们的盘子——一句话也没说。直到我跟她打招呼(“晚上好”),她才敷衍地回应。顺便说一句,我们最后不用付土豆的钱。这真是一个低劣且不专业的解决方案。
总而言之:服务很差,菜品(尽管食材美味)温度不稳定,工作人员对反馈和纠正的回应既冷漠又不专业。对于一家名声在外的餐厅来说,这真是一次令人失望的体验。我们不会推荐这家餐厅。