点评:Vi kom till restaurangen vid sen middagstid och det var väldigt dåligt uppstyrt där. Stod att man först skulle hitta ett bord varpå vi gick upp på övervåningen i restaurangen för att där bli chockade då det var som en fritidsgård eller som ett lunchställe vid slalombacken… folk överallt, kaos kring borden, folk som satt och sov på golvet, barn som sprang omkring och lekte… inte så att man blev sugen att sätta sig ner för att njuta av en middag i det kaoset. Alla bord var upptagna men hälften av personerna satt och gjorde annat än att äta, mer att de uppehåll sig där utan varken mat eller dricka, några satt och höll på med sina datorer. Vi fick alltså inte möjlighet att ta ett bord och då inte heller möjlighet att testa maten, synd på en restaurang med ett så fint läge och bra potential.
För övrigt stämde inte menyn på deras hemsida överens med vad som stod på menyn på plats.
Det var även dåligt skyltat för att hitta ner till parkeringen som hörde till restaurangen. Den övre parkeringen som ligger nära entrén till campingen hörde nog främst till incheckning på campingen. Medan själva parkeringen till restaurangen var 100 meter längre ner inne i själva campingområdet, vilket inte stod vid entrén till området utan där själva parkeringen låg belägen.
翻译:我们中午很晚才到达餐厅,餐厅组织得很差。上面说你应该先找到一张桌子,然后我们上楼去餐厅,我们被震惊了,因为它就像一个休闲公园,或者像回转斜坡旁的午餐地点……到处都是人,桌子周围一片混乱,人们坐着和睡在地板上,孩子们跑来跑去玩耍……并不是说你想在混乱中坐下来享用晚餐。所有的桌子都坐满了,但有一半的人坐着做着除了吃饭以外的事情,更多的是他们不吃不喝地待在那里,还有一些人坐在电脑前工作。所以我们没有机会坐下来,也没有机会尝试食物,对于一家位置如此优越、潜力如此巨大的餐厅来说真是太遗憾了。
此外,他们网站上的菜单与现场菜单上的内容不一致。
找到属于餐厅的停车场的路标也很差。上层停车场位于营地入口附近,可能主要用于营地报到。而餐厅的实际停车场位于露营区内部 100 米处,不是该区域的入口处,而是实际停车场所在的位置。