点评:Maten var alt for salt. Salt saus, saltere kjøtt. Selv den sursøte sausen, som pleier å være noe de aller fleste asiatiske restauranter får til, var skikkelig salt. Alt smake bare salt. Man skal være bra skrubbsulten for å klare å spise det.
I tillegg var maten overpriset, samtidig som restauranten ikke tilbudte gratis vann fra springen. Jeg mener det faktisk stod i menyen, også, at de kun tilbudte vann på flaske (som man da betaler godt for). Siden de neppe lager mat uten vann fra springen, virker dette bare som nok en måte å få mest mulig penger fra kundene på.
I tillegg ville servitøren gjerne at vi alle skulle bestille en annen rett - og anbefalte denne først etter at alle hadde sett gjennom menyen og bestemt seg. Helt greit å anbefale gjestene en rett, men kanskje greit å gjøre det før de allerede har bestemt seg og ventet på å få bestille.
Alt i alt: Dyrt, tilbyr ikke gratis vann, og maten er nær uspiselig. Kommer ikke tilbake. STYR UNNA!
翻译:食物太咸了。咸酱,咸肉。即使是大多数亚洲餐馆通常都会吃到的糖醋酱,也真的很咸。一切都是咸的。你必须非常饿才能吃它。
此外,食物价格过高,而餐厅不提供免费自来水。我认为菜单中实际上也有说明,他们只提供瓶装水(然后您会为此付出高昂的代价)。由于他们不太可能在没有自来水的情况下做饭,这似乎是另一种从客户那里获得最多收益的方式。
此外,服务员希望我们都点不同的菜 - 只有在每个人都看过菜单并下定决心后才推荐这道菜。向客人推荐一道菜是完全可以的,但也许在他们已经下定决心并等待点菜之前就这样做也不错。
总体:价格昂贵,不提供免费水,而且食物几乎无法食用。不会回来。转向!