点评:Ble tatt imot av uinteresserte ansatte og fikk valget om hvor mye tips jeg ville gi allerede ved bestilling.Bestilte en klassisk Carbonara som jeg har spist i 100-talls av Norge, Italia, Spania +++
En merkelig rett bestående av pasta som var så klissen og seig at det var en stor kompakt klump, en slags seig guffe av en ubestemmelig saus som minnet om rå egg og eggerøre, 6-7 biter med noe som skulle være bacon, men smakte beskt. Det fulgte ikke med pepperkvern som enhver person som liker carbonara vet er obligatorisk. Alt var totalt saltet ihjel.
Jeg tror med hånden på hjertet at dette er den verste retten jeg noen gang har blitt servert hvor enn jeg har vært i Norge og utlandet. Jeg forlot " restauranten" og retten etter et par munnfuller uten å klage da jeg måtte rett på nærmeste toalett og kaste opp.
STYR FOR ALL DEL UNNA! Et måltid på Burger King fremstår som en gourmet restaurant i forhold, og det sier vel alt!
翻译:服务员态度冷漠,点餐时还让我选择给多少小费。我点了一份经典的卡邦尼意面,我在挪威、意大利、西班牙都吃过好几百次了。+++
这道菜很奇怪,意大利面粘稠难嚼,硬得像个大硬块,酱汁粘稠得像黏糊糊的黏糊糊的东西,让我想起了生鸡蛋和炒鸡蛋,还有6-7块应该是培根的东西,但尝起来很苦。它没有配胡椒研磨器,每个喜欢卡邦尼意面的人都知道这是必须的。所有菜都咸得要命。
我扪心自问,这是我在挪威和其他国家吃过的最难吃的菜。我吃了几口就离开了这家“餐厅”,也吃了一顿,因为我不得不直接去最近的厕所吐了。
一定要忍住!相比之下,汉堡王的一顿饭看起来就像一家美食餐厅,这就说明了一切!