点评:Vi hadde booket bord ved denne restauranten for å feire en bursdag. Ble tatt godt imot og vist til bordet vårt. Rask oppfølging av servitørene under hele oppholdet vi valgte å gå for dagens tre retter som var smakfull. Forretten bestod av hummer, hovedretten bestod av skrei, og desserten var noe mosaktig med en Madeleine kake. Forretten smakte godt og hadde en passe størrelse. Hovedretten av skrei smakte også godt, men hadde veldig lite tilbehør, og f.eks. ingen potet. Hovedretten var i minste laget for oss. Desserten var ikke spesielt god og virket veldig merkelig sammensatt, spesielt med en Madeleine-kake som smakte svært lite.
Vi savner også å få tilbud om brød da vi kom.
Vi hadde bestilt bord kl 1900, og vi var ferdigspist kl 2003, så det var effektiv servering.
God atmosfære i lokalet med levende musikk.
Kommer gjerne tilbake. Håper på tilbud om brød, litt større/mettende hovedrett og bedre sammensatt dessert.
翻译:我们在这家餐厅预订了一张桌子来庆祝生日。受到热烈欢迎并带我们到餐桌旁。在我们入住期间,服务员一直提供快速跟进服务。我们选择了当天的三道菜,非常美味。开胃菜是龙虾,主菜是鳕鱼,甜点是玛德琳蛋糕,口感有些糊状。开胃菜味道不错,份量也很合适。主菜鳕鱼味道也不错,但配菜很少,例如没有土豆。主菜至少是为我们做的。甜点不是特别好吃,而且看起来搭配起来很奇怪,尤其是玛德琳蛋糕,味道很淡。
我们也很怀念到达时有人给我们提供面包。
我们预订了晚上 7 点的餐桌,并于晚上 9 点 03 分吃完饭,因此服务很高效。
场地气氛良好,有现场音乐。
很想再回来。希望提供面包、稍微大一点/更丰盛的主菜和更好的甜点。