点评:Vi var en gjeng på 7 stk som hadde reservert bord på uteserveringen kl 16:00 en nydelig vårdag, og vi dukket opp presis. Likevel fikk vi beskjed om at vi måtte vente på bordet fordi "de ansatte skulle ha en pause" (!). Vi fortalte igjen at vi hadde resevert et bord til kl 16, så da gikk den ansatte for å sjekke. Etter flere minutter kom det en annen ansatt bort til oss og viste oss til bordet.
Da han tok bestillingen svarte han frekt da han ble spurt om noe ang en type vin: "Det er bare å sjekke prisen, så skjønner du vel det". Jeg spurte om han kunne komme med vann til bordet, men det gjorde han aldri. Da det kom en annen servitør med maten, spurte jeg henne om det samme og hun sa hun skulle komme med det. Det skjedde ikke. Det tok rundt 1,5 time før de ryddet av bordet. Jeg bestilte et glass prosecco, men etter ca 15 min hadde jeg fortsatt ikke fått det, så jeg måtte gå inn og etterlyse det.
Etter en stund kom det tilfeldigvis noen vi kjente som også hadde lyst på bord på uteserveringen, men de fikk beskjed om at det var fullt, selv om det var mange ledige bord! Det kom ikke noen flere gjester utover kvelden heller, så det var veldig spesielt og tydet på at restauranten ikke ønsket flere gjester.
翻译:我们一行 7 人,在一个美丽的春日下午 4:00 预订了户外座位区的一张桌子,并且准时到达。尽管如此,我们还是被告知必须等待桌子,因为“工作人员正在休息”(!)。我们再次告诉他们,我们已经预订了下午 4 点的桌子,所以员工去检查了。几分钟后,另一名员工走了过来并带我们到我们的桌子旁。
当他接单时,当被问及某种酒时,他粗鲁地回答:“你看看价格就明白了。”我问他是否可以把水送到桌子上,但他没有这么做。当另一位女服务员送来食物时,我问了她同样的问题,她说她会送来。但那并没有发生。他们花了大约 1.5 小时才清理完桌子。我点了一杯普罗塞克起泡酒,但大约 15 分钟后我还没有收到,所以我不得不进去再要。
过了一会儿,碰巧有一位我们认识的人过来,他也想在户外露台上找一张桌子,但他们却被告知桌子已经满了,尽管那里有很多空桌子!当晚晚些时候也没有其他客人到来,所以这很特别,表明餐厅不想再有客人了。