点评:Vi var tre frankofile damer som hadde bestilt på Coucou etter en mottakelse ved den franske ambassaden. Fin atmosfære med gode sitteplasser for tre. Maten var god - vi tok piggvar (turbot) etter anbefaling.
Kelneren var uegnet! Maste om apéritif, enda vi forklarte at vi allerede hadde drukket sjampanje. Én av oss tok likevel et glass crémant. På spørsmål om vi ville ha vann med eller uten bobler, var vi klare på at vi ville ha uten. Vi fikk med. Så kom han med flere glass til oss som ikke skulle ha apéritif og greide å velte det ene glasset med crémant. Det ble riktig nok erstattet. Han hadde en ubestemmelig aksent med skarre-r, og vi spurte forsiktig om han kanskje var fransk. Nei, han kunne litt fransk, men hadde hatt en forferdelig barndom og ble nesten litt hissig, så vi lot høflig saken ligge. Da vi skulle betale, ble det aldeles umulig å dele regningen på tre, med underlige forklaringer på hvorfor, men vi endte opp med at hun som ville spandere på nr 2, betalte to ganger, mens nr 3 betalte sin tredel.
Vinen og maten var god. Men det ble ingen driks, og vi kommer nok ikke tilbake.
Vi prøvde å forklare vår skuffelse for hovmesteren, men han var lite lydhør og nærmest likegyldig.
翻译:我们是三位热爱法国的女士,在法国大使馆参加完招待会后预订了 Coucou 酒店。氛围很好,适合三人就座。食物很棒——我们吃了推荐的多宝鱼。
服务员不合适!尽管我们解释说我们已经喝过香槟了,但他们还是坚持要喝开胃酒。我们其中一人还喝着一杯起泡酒。当被问及我们想要有气泡的水还是没有气泡的水时,我们很清楚地知道我们想要没有气泡的水。我们相处得很好。然后,他给我们拿来几个杯子,我们不应该喝开胃酒,而且还打翻了一杯起泡酒。确实被替换了。他的口音不太确定,有几个“r”音,我们小心翼翼地询问他是否是法国人。不,他懂一点法语,但童年生活非常糟糕,脾气也有点暴躁,所以我们礼貌地把这件事放在一边。当我们要付钱的时候,我们三个人分摊账单变得完全不可能,虽然原因有很多种,但最终还是让想请第二个客人吃饭的人付了两次钱,而想请第三个客人吃饭的人付了第三次钱。
酒和食物都很棒。但没有小费,我们可能不会再来了。
我们试图向领班解释我们的失望,但他没有回应,几乎无动于衷。