点评:Έχουμε επισκεφθεί το Wok and Oven αρκετές φορές και κάθε φορά φεύγουμε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Είναι ένα εστιατόριο στο οποίο απολαμβάνεις αυθεντικό ταϊλανδέζικο φαγητό, με πιάτα γεμάτα γεύση και φροντίδα στην παρασκευή τους.
Σε μια από τις πρόσφατες επισκέψεις μας δοκιμάσαμε ένα πιάτο ημέρας με βοδινό – δεν υπήρχε καν στο μενού – και ήταν εξαιρετικό. Επίσης, πήραμε ένα πιάτο κοτόπουλου με μέντα, το οποίο είχε μια πολύ ιδιαίτερη και ευχάριστη γεύση. Για ορεκτικό, επιλέξαμε τα “pockets” με γέμιση κιμά και γαρίδες – νόστιμα και καλομαγειρεμένα.
Ο χώρος είναι όμορφος, ζεστός και προσεγμένος, ενώ το προσωπικό είναι πάντα ευγενικό και φιλόξενο. Μια μικρή αστοχία στην παραγγελία μας (μας έφεραν κατά λάθος κόκκινο κρασί αντί για λευκό) αντιμετωπίστηκε άμεσα και με ευγένεια – ο σερβιτόρος προσφέρθηκε να το αλλάξει, όμως τελικά το κρατήσαμε επειδή μας άρεσε και το κόκκινο. Παρ’ όλα αυτά, προς μεγάλη μας έκπληξη, δεν το χρεώθηκε καθόλου στον λογαριασμό. Μια ευγενική και σπάνια κίνηση που δείχνει επαγγελματισμό και σεβασμό προς τον πελάτη.
Το Wok and Oven είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να απολαύσει αυθεντική ταϊλανδέζικη κουζίνα σε όμορφο περιβάλλον, με άψογη εξυπηρέτηση και ποιοτικό φαγητό.
翻译:我们去过 Wok and Oven 好几次,每次离开时都留下了美好的印象。这是一家可以品尝到正宗泰国菜的餐厅,菜肴味道鲜美,制作精良。
在我们最近的一次访问中,我们尝试了每日牛肉菜肴 - 它甚至不在菜单上 - 但味道很棒。我们还点了一份薄荷鸡肉菜,味道非常特别,令人愉悦。作为开胃菜,我们选择了装满肉末和虾的“口袋”——美味又烹饪精良。
这里环境优美、温暖、周到,工作人员也总是亲切热情。我们订单中的一个小错误(他们不小心给我们拿来了红酒而不是白葡萄酒)得到了及时而礼貌的处理——服务员主动提出更换,但最终我们还是保留了它,因为我们也喜欢红葡萄酒。然而,令我们大吃一惊的是,这笔费用根本没有计入账单。这是一种友善而罕见的举动,体现了专业精神和对顾客的尊重。
对于想要在优美的环境中享用正宗泰国美食、享受无可挑剔的服务和优质食物的人来说,Wok and Oven 是一个绝佳的选择。